Szerdán Zagreb, pénteken Balatonboglár

Vissza
Szerdán Zagreb, pénteken Balatonboglár

A héten két meccs vár ránk, mindkettő idegenben. Szerdán 18.45-kor komoly rangadót vívunk a Bajnokok Ligájában, Zágrábban, míg pénteken Balatonbogláron a NEKA vendégei leszünk.

Vasárnap a pihenésről szólt, volt is mit kipihenni, hiszen húzós volt az elmúlt hét, de ugyanilyen kemény lesz a mostani is. Újabb két meccs vár ránk, előbb a Bajnokok Ligájában, majd a K&H férfi kézilabda ligában. Mindkettőt idegenben vívjuk.

Szerencsére a Dabas KC elleni (38-33) elleni hazai meccset mindenki sérülés nélkül megúszta, így hétfőn délelőtt a teljes keret tudott edzeni. Délelőtt két csoportban a kondizás játszotta a főszerepet, míg délután már a taktikai elemek gyakorlása szerepelt a programban. Kedden délelőtt még a PICK Arénában tréningezünk, a közös ebéd után indulunk el Horvátországba, Zágrábba, ahol szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában rangadót vívunk.

Kedd este érkezünk meg a horvát fővárosba, majd szerdán délelőtt is lesz egy átmozgató foglalkozásunk, utána következik a 20. Zagreb-Szeged BL-párharc. Remek a mutatónk a horvát rekordbajnok ellen, 12-szer nyertünk, kétszer döntetlen lett az eredmény, és összesen öt zágrábi siker született. Pár héttel ezelőtt megtapasztalhattuk, hogy remek csapat az ellenfelünk, hiszen hatalmas küzdelemben, 27-26-ra nyertünk ellenük a PICK Arénában.

Buzdításban nem lesz hiányunk, hiszen közel 100 szegedi szurkoló kísér majd el bennünket, így biztos, hogy rengeteg energiát kapunk majd a lelátóról.

A szerdai meccs után nem térünk haza, hiszen pénteken 18 órakor Balatonbogláron, a NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában szerepelünk. A BL-meccset a Sport 1 élőben adja, a boglári bajnokit pedig majd ITT lehet nézni.

Egyre több rajz érkezett hozzánk, hiszen a hajrá kezdődött meg a rajzpályázatunkon. „Legkedvesebb #kékek játékosom” címmel hirdettünk versenyt, amelyre már rengeteg pályamű érkezett, és ami igazán örömteli, hogy sokan vidékről is küldtek hozzánk rajzokat. A rajzpályázatról bővebben ITT lehet olvasni.

A jövő héten kétszer is itthon játszunk, ez a két meccs (BL: Kielce, NB I: Budakalász) lesz 2023-ban a két utolsó találkozónk. Ismét lehet Minibérletet vásárolni, amiről bővebben: ITT!

December 8-án (péntek) 18 órakor vívjuk az év utolsó meccsét a „Kalász” ellen, amelyen ismét lesz plüssdobás, így érdemes lesz már szurkolóinknak készülni erre a jótékonykodásra, de az említett két meccsen folytatódik a „Kék-fehér csokigyűjtés” akciónk is.

Kedden tehát irány Zagreb. Honlapunkon ismét Útinaplóval jelentkezünk, közösségi felületeinken pedig videókkal, fotókkal jelentkezünk, így érdemes lesz majd bennünket követni. 

Közzétéve: 2023.11.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR