Minibérlet az év utolsó két hazai meccsére

Vissza
Minibérlet az év utolsó két hazai meccsére

Ismét elérhető a minibérlet, amely a Kielce elleni BL-meccsre és a Budakalász elleni hazai bajnokira szól.

Váltsd ki minibérletünket, hogy biztosan ott lehess a 2023-as év utolsó két hazai mérkőzésén december 6-án az Industria Kielce és december 8-án a CYEB Budakalász elleni találkozókon, melynek vásárlásával jegyárainkhoz képest 20% kedvezményhez juthasz.

A belépők hétfőn 10 órától elérhetők online ITT. Minibérletünket is megéri online megvásárolni, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a belépőkhöz.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában:
keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Személyes vásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

A kiváltott, jegy alapú minibérlet mindkét mérkőzésre érvényes, ezért jegyetekre vigyázzatok, azt mindenképpen őrizzétek meg, annak elvesztése esetén pótlásra sajnos nincs lehetőség. 
 

Regisztrációs jegyek kiváltására – 6 év alatti ölben ülő gyermek és kerekesszékes szurkolóink részére – a mérkőzésekre külön váltható meg személyesen a kedvezményre jogosító igazolvány bemutatásával. 

A mérkőzésekre külön is elérhető a belépőjegyek vásárlása szintén hétfőn 10 órától. A Kielce elleni találkozóra ITT, a Budakalász elleni idei utolsó hazai mérkőzésre pedig ITT tudtok online jegyet vásárolni.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:
PICK Aréna szurkolói boltjában:
keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között 
6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.
 
Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.
 
VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.11.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR