RAJZPÁLYÁZAT GYEREKEKNEK - Legkedvesebb #kékek játékosom

Vissza
RAJZPÁLYÁZAT GYEREKEKNEK -  Legkedvesebb #kékek játékosom

A PICK Aréna 2. születésnapja közeledtével újból pályázatot hirdetünk ovisoknak és általános iskolásoknak. Küldd el te is a rajzod, és értékes ajándékokat nyerhetsz!

A tavalyi sikeren felbúzdulva – több mint 300 pályamű érkezett be - játékra invitálunk minden ovis csoportot, alsós- és felsős osztályt vagy éppen egyéni versenyzőket 14 éves korig. Készíts, készítsetek rajzot, aminek témája: „Legkedvesebb #kékek játékosom!”

A pályázatokat A4 méretben várjuk, amelyek készülhetnek vízfestékkel, temperával, zsírkrétával, színes ceruzával vagy filctollal. A rajzok hátulján tüntessétek fel a pályázó(k) nevét, korát, iskoláját/óvodáját, osztályát, az értesítési e-mail címét és telefonszámát. (lehetőleg a szülőkét).
 
A pályázati elbírálás szempontjai: kreativitás, rajztudás, önállóság, színhasználat.
 
A nyertes pályázatokat játékosaink, a Mikler Roland, Bánhidi Bence, Dean Bombac, Mario Sostaric és Borut Mackovsek által alkotott zsűri fogja kiválasztani.
 
Minden elkészült művet kiállítunk a PICK Arénában a 2023-es év utolsó hazai találkozóján, melyet december 8-án a Budakalász ellen játszunk. A rajz leadásakor minden pályázó kap saját részre 2 darab belépőjegyet a mérkőzésre.
 
A három kiválasztott rajz készítője ajándékcsomagot nyer, melyet a Budakalász elleni mérkőzés félidejében a pályán vehet majd át:
1. helyezett: csapat által dedikált, névre szóló mez + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír
2. helyezett: csapat által dedikált labda + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír
3. helyezett: bögre + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír
 
A rajzokat a PICK Arénában található szurkolói boltunkban lehet leadni december 1-ig nyitvatartási időben, azaz keddtől péntekig 10-től 12-ig, valamint 13 órától 18 óráig.
 
A pályázatokat postán is el lehet küldeni:
PICK Kézilabda Zrt.
PICK Aréna
Felső Tisza-part 35.
6723
 
Fontos, hogy csak a december 1-ig beérkezett műveket tudjuk elfogadni, azok vesznek részt a versenyben.
Játékra fel!

Játékszabályzat: ITT

Közzétéve: 2023.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR