Pénteken tét az alapszakasz-elsőség

Vissza
Pénteken tét az alapszakasz-elsőség

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszának utolsó fordulójában a PICK Arénában a Sport36-Komló együttesét fogadjuk.

Magabiztosan nyertünk Csurgón, egy pillanatig nem volt kérdés, hogy hozzuk a meccset, 33-26-ra diadalmaskodtunk, fontos két bajnoki pontot szereztünk. Pénteken jön az alapszakasz utolsó meccse a K&H férfi kézilabda ligában. A tét nem kisebb, mint az, hogy az élen zárjuk-e a bajnokságot, kedvező helyzetből kezdjük a június bajnoki finálét, ehhez nyernünk kell.

A Sport36-Komló lesz az ellenfelünk az utolsó körben. Pénteken 18 órakor fogadjuk a Baranya vármegyei alakulatot a PICK Arénában.

1990-ben találkoztunk először az egykori Bányásszal az NB I-ben. Az 52. találkozónk lesz a legjobbak között, kiváló a mérlegünk, 47 győzelmünk van, kétszer döntetlent értünk el, és kétszer vereséget szenvedtünk.

Az idei szezonban tavaly decemberben találkoztunk velük, akkor idegenben 32-24-re diadalmaskodtunk. Érdekesség, hogy a PICK Arénában először találkozunk a Sport36-Komló együttesével, ez lesz a premier.

Bízunk benne, hogy népes szurkolósereg előtt zárhatjuk az alapszakaszt, nagy szükség lesz a buzdításra.

A pénteki bajnokira ITT lehet belépőt vásárolni.

Szerdán 17 és 18 óra között a PICK Arénában található szurkolói boltban legendánk, Lele Ambrus, Mikler Roland és Bodó Richárd dedikál, velük találkozhat a #HandballFamily. 

 

Közzétéve: 2023.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR