Lele Ambrus, Mikler Roland és Bodó Richárd lesz a vendég

Vissza
Lele Ambrus, Mikler Roland és Bodó Richárd lesz a vendég

Szerdán 17 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltjának a vendége lesz legendánk, Lele Ambrus, csapatunk két játékosa, Mikler Roland és Bodó Richárd.

Közel két hete nagy sikere volt az első eseményünknek a PICK Arénában található szurkolói boltban, ahol játékosainkkal találkozhattak, aláírást lehetett kérni tőlük, illetve közös fotó készítésére is volt lehetőség.

Szita Zoltán, Sebastian Frimmel és Miguel Martins nem győzte a nevét alákanyarítani a játékoskártyán. Rengeteg fiatal jött el, sok-sok anyuka és apuka hozta el a csemetéjét hozzánk, nagy sikere volt ennek a rendezvények. Éppen ezért újabbat szervezünk. 

Jön a második nagy találkozás! Szerdán 17 óra és 18 óra között csapatunk két magyar válogatott játékosával, Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal lehet találkozni. 

Ami igazán különleges lesz, hogy először hívunk meg régi játékosunkat – ez immár mindig hagyomány lesz. A Legendák Falán is szereplő, egykori nagy kedvenc, Lele Ambrus is helyet foglal majd az asztalnál. Számára is készítünk aláírókártyát, így a tőle kapott aláírás biztos, hogy nagy érték marad mindenki számára.

Közeledik a szerda, ezzel a kis eseménnyel is hangolunk a pénteki utolsó alapszakaszbeli meccsünkre, amit 18 órakor a PICK Arénában a Sport36-Komló ellen vívunk. Jegyet erre a meccsre ITT lehet vásárolni. 
 

Közzétéve: 2023.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR