Lele Ambrus, Mikler Roland és Bodó Richárd lesz a vendég

Vissza
Lele Ambrus, Mikler Roland és Bodó Richárd lesz a vendég

Szerdán 17 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltjának a vendége lesz legendánk, Lele Ambrus, csapatunk két játékosa, Mikler Roland és Bodó Richárd.

Közel két hete nagy sikere volt az első eseményünknek a PICK Arénában található szurkolói boltban, ahol játékosainkkal találkozhattak, aláírást lehetett kérni tőlük, illetve közös fotó készítésére is volt lehetőség.

Szita Zoltán, Sebastian Frimmel és Miguel Martins nem győzte a nevét alákanyarítani a játékoskártyán. Rengeteg fiatal jött el, sok-sok anyuka és apuka hozta el a csemetéjét hozzánk, nagy sikere volt ennek a rendezvények. Éppen ezért újabbat szervezünk. 

Jön a második nagy találkozás! Szerdán 17 óra és 18 óra között csapatunk két magyar válogatott játékosával, Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal lehet találkozni. 

Ami igazán különleges lesz, hogy először hívunk meg régi játékosunkat – ez immár mindig hagyomány lesz. A Legendák Falán is szereplő, egykori nagy kedvenc, Lele Ambrus is helyet foglal majd az asztalnál. Számára is készítünk aláírókártyát, így a tőle kapott aláírás biztos, hogy nagy érték marad mindenki számára.

Közeledik a szerda, ezzel a kis eseménnyel is hangolunk a pénteki utolsó alapszakaszbeli meccsünkre, amit 18 órakor a PICK Arénában a Sport36-Komló ellen vívunk. Jegyet erre a meccsre ITT lehet vásárolni. 
 

Közzétéve: 2023.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR