#kékek podcast. Nekünk szurkol: Olasz Anna

Vissza
#kékek podcast. Nekünk szurkol: Olasz Anna

Új sorozatunk, „Nekünk szurkol” második részében a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszóval, Olasz Annával beszélgettünk.

„Annácska!” Szegeden mindenki így emlegeti. Szeretik, kedvelik, büszkék az emberek az eredményeire. Ő nem más, mint Olasz Anna hosszútávúszó, a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes versenyzője.

Évek óta rendszeresen velünk szurkol a lelátón, sokszor volt már vendég, végzett el kezdődobást, a PICK Aréna felvezető műsorában is szerepelt, így ezer szállal kötődik hozzánk. A „Nekünk szurkol” második részében vele beszélgettünk, és a #kékek podcast különszámából kiderül, hogy már általános iskolás korában az osztályával az újszegedi sportcsarnok lelátóján drukkolt. Természetesen szóba került az olimpiai ezüstérmes csapattárs, a veszprémi születésű Rasovszky Kristóf is, akivel idény közben azért megy a szócsata egy Szeged-Veszprém előtt és után. Olasz Anna azt is elárulta, hogy miért szereti a kézilabdát, milyen egy családi ebéd immár a rokonsághoz tartozó Bánhidi Bencével, illetve mit süt karácsonyra.

Jó szórakozást kívánunk a #kékek podcast különszámához, a nekünk szurkol: Olasz Anna adáshoz. 

Közzétéve: 2023.12.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR