Pénteken kezdődik a bajnoki döntő

Vissza
Pénteken kezdődik a bajnoki döntő

Június 2-án (péntek) 18:15-kor (élő: M4 Sport) megkezdődik a K&H férfi kézilabda liga döntője. A két győzelemig tartó párharc első meccsén itthon, a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém együttesét.

A döntő hete kezdődött meg. Már csak pár nap és összecsapunk a bajnoki aranyért, megkezdődik a két győzelemig tartó párharc köztünk és legnagyobb riválisunk között. A finálé lázában égünk, az elmúlt héten zászlóinkkal feldíszítettük a Belvárosi hidat, csodás látványt nyújtanak a lobogó zászlók.

Pénteken jön az első meccs. A PICK Arénában 18.15-kor harsan fel a kezdősípszó. Ismét nagy riválisunkkal, a Telekom Veszprémmel nézünk farkasszemet és csapunk össze a 2022-2023-as magyar bajnoki címért.

Szurkolóink is készülnek. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét megszervezi a Szurkolói felvonulást, pénteken 17.15-kor kelnek útra a Radnóti gimnázium elől és jönnek el közösen a PICK Arénáig. Mindenkit nagy szeretettel várnak, bíznak abban, hogy népes tábor hangol majd közösen a meccs előtt.

Természetesen lesz felvezető show. A PICK Aréna kapuit 16.45-kor nyitjuk meg. Ismét ajánljuk, hogy szurkolóink tömegközlekedéssel érkezzenek a meccsre, mert minden bizonnyal telt ház várja majd a bajnoki finálét.

És akkor vissza a felvezető műsorra, lesz Dance cam, Emoji cam, a szurkolói csapat ismét jutalmazza majd a legjobban táncoló és tapsoló szurkolókat. Felcsendül majd a klubhimnuszunk, így mindenki hozza magával a szurkolói sálat, mert már sokan tudják, hogy varázslatos képet mutatt a sálerdő, így ne felejtsétek: „Tedd fel a sáladat!”

Hétfőn délelőtt kondiedzéseel nyitottunk, majd délután már előkerülnek a labdák is. Kedden, szerdán és csütörtökön egy-egy foglalkozás és taktikai videózás szerepel a programban. Készülünk, edzünk, ezerrel, mert jön az idény legfontosabb feladata, a bajnoki döntő. Egy biztos, hogy a #kékek táborával sikerül elérnünk azt, hogy győztes meccsel nyissuk a bajnoki döntőt.

Jegyvásárlással kapcsolatos információk: ITT!

A K&H férfi kézilabda liga bajnoki döntőjének a menetrendje

Június 2. (péntek), 18.15, PICK Aréna: OTP Bank - PICK Szeged-Telekom Veszprém

Június 5. (hétfő), 18.30, Veszprém Aréna: Telekom Veszprém- PICK Aréna: OTP Bank - PICK Szeged

Június 9. (péntek), 20.30, PICK Aréna: OTP Bank - PICK Szeged-Telekom Veszprém.

Közzétéve: 2023.05.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR