Jegyértékesítési információk a bajnoki döntőre

Vissza
Jegyértékesítési információk a bajnoki döntőre

Csapatunk ismét bajnoki döntőt játszik az ősi rivális Veszprém ellen! Az éves- és tavaszi bérletek a döntőre is érvényesek, a további jegyinformációkat az alábbiakban olvashatjátok.

Az idei, megváltozott szabályok szerint a párharc az egyik fél második győzelméig tart. Tehát lehet kettő vagy éppen három meccses is a finálé. Az összecsapás annak a csapatnak az otthonában kezdődik, amelyik megnyeri a bajnokság alapszakaszát. A pénteki, Komló elleni mérkőzésünk győzelme azt jelentené, hogy 1. helyen zárjuk az alapszakaszt, és a döntő első meccsét a PICK Arénában vívjuk, a másodikat idegenben, és ha kell, akkor a harmadik meccset megint itthon. 

Szeretnénk, ha a #handballfamily is felkészülhetne erre az új helyzetre, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. Kérjük szurkolóinkat, hogy ne adják el megvásárolt jegyeiket, mert mindannyian azt szeretnénk, hogy a PICK Arénát hazai szurkolótáborunk, a #HandballFamily tagjai töltsék meg.

Amennyiben itthon kezdjük a döntőt, 2 szakasza lesz az árusításnak. Érdemes online megvásárolni a belépőt, hiszen jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni, illetve így elkerülitek a sorban állást is.

A leglényegesebb tudnivaló: őrizzétek meg jegyeiteket! Amennyiben egy harmadik mérkőzésen dőlne el az aranyérem sorsa a PICK Arénában, arra a meccsre azok fognak elővásárlási lehetőséget élvezni, akik az első, hazai mérkőzésre megváltották belépőiket! 


FONTOS: Az éves- és tavaszi szezonbérletek a döntő mérkőzés(ek)re is érvényesek, így bérletes szurkolóinknak nem szükséges külön belépőjegyet váltani a hazai összecsapás(ok)ra.

1. szakasz: május 26-29. (péntek-hétfő)

Az 1. szakasz közvetlenül a Komló elleni mérkőzés után, május 26-án pénteken 19:30-kor kezdődik, és hétfőn 23:59-kor ér véget. 

Online jegyvásárlás: 
• Az online jegyértékesítés ebben a négy napban kizárólag az éves- vagy tavaszi szezonbérlettel rendelkező szurkolóink részére elérhető, ők élveznek elsőbbséget. 
• A bérleteseink részére -közvetlenül a Komló meccs után- e-mailben kerül kiküldésre egy egyedi kuponkód, amellyel az online vásárlást elérik. Egy kuponkóddal maximum 4 darab belépőjegy vásárlása lehetséges.
• Amennyiben bérletesünk vagy, de nem kapsz e-mailt a kuponkóddal, a pickinfo@pickhandball.hu címre írt e-maillel tudsz kérni. Az e-mailben tüntesd fel a bérleted sorszámát, a bérleten szereplő nevet és a bérlet helyét (szektor, sor, szék).

Személyes jegyvásárlás: 

• A PICK Aréna jegypénztáraiban már pénteken, közvetlenül a Komló elleni mérkőzés után lehetőség lesz jegyvásárlásra, 19:30-21:00 között. 
• Szombaton, vasárnap és pünkösdhétfőn is a Bika-szinten található pénztáraink lesznek nyitva, 15:00-18:00 között.
• Egy vásárló maximum 4 darab belépőjegyet vásárolhat. Személyes jegyvásárlás esetén SZÉP Kártyát is elfogadunk!

2. szakasz: május 30. (kedd), 0:00-tól a mérkőzés kezdetéig 
• Nyílt, online jegyértékesítés mindenki részére. Egy vásárló maximum 4 darab belépőjegyet vásárolhat. 
• Helyszíni jegyértékesítés a PICK Aréna jegypénztáraiban minden nap 15:00-18:00 között. Meccsnapon csak abban az esetben nyit ki pénztár, amennyiben még marad jegy. Egy vásárló maximum 4 darab belépőjegyet vásárolhat. 

Az értékesítés során először az első és második emeleti szektorok kerülnek megnyitásra. Amikor az ezekre a helyekre szóló jegyek elkelnek, a PICK Aréna harmadik emeleti szektorai is megnyitásra kerülnek.
 


6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a PICK Aréna kapacitásáig abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.
 
Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Az idei bajnokság kiírása alapján, ha nem dől el két meccsen az aranyérem sorsa, akkor harmadik találkozó dönt arról, hogy ki lesz a magyar bajnok. Ha ezt a 3. meccset is itthon játsszuk, akkor az elővásárlás azoknak lesz elérhető, akik az első (hazai) mérkőzésre is megváltották belépőjegyüket. Fontos, hogy aki az első mérkőzésre szóló jegyét online vásárolta meg, az a harmadik mérkőzésre is csak online fogja tudni megváltani a jegyét, a személyes jegyvásárlást választó szurkolók pedig csak személyesen tudnak majd élni ezzel a lehetőséggel. A harmadik mérkőzésre érvényes jegyek csak ugyanarra a helyre válthatók meg, ahova az első hazai mérkőzésen is szóltak a belépők. Fontos tehát, hogy aki első meccsre jegyet váltott, az őrizze meg a belépőjét! 

 

A vendégszurkolók a vendégszektoros jegyeket kizárólag a Telekom Veszprém csapatán keresztül tudják majd megvásárolni, számukra nem lesz lehetőség a helyszínen belépőt venni. Kérjük, hogy a hatályos pályarendszabály betartása mellett vendég mezben és sálban érkezők csak a vendégszektorban foglaljanak helyet, ellenkező esetben a pályarendszabályban foglaltaknak megfelelően a szurkoló belépése az Arénába megtagadható. A pályarendszabály ITT tekinthető meg.
 

Közzétéve: 2023.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR