Dupla meccs a héten

Vissza
Dupla meccs a héten

A héten két mérkőzés vár ránk. Csütörtök 18 órakor a magyar kupában a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét fogadjuk, szombaton 17.30-kor az NB I-ben az FTC vendégei leszünk.

A héten visszatérnek a játékosaink, teljes lesz a keretünk, indul az erőltetett menet, jönnek számunkra a komoly kihívások. Az elkövetkező tíz napban három fronton, a magyar kupában, a K&H férfi kézilabda ligában és a Bajnokok Ligájában is pályára lépünk.

Nézzük időrendi sorrendben! Csütörtök 18 órakor a PICK Arénában kezdjük a sorozatot. Komoly téttel bíró találkozó vár ránk. A magyar kupa negyeddöntőjében a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét látjuk vendégül. A tét a négyes döntőbe kerülés, a továbbjutás egy meccsen dől el. Az mk-meccsre már elkezdődött a jegyárusítás, erről bővebben ITT!

A csütörtöki találkozót követően nem sok időnk marad a regenerációra, szombat 17.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, a Ferencvárosi TC otthonában szerepelünk. Komoly rangadó vár ránk, a fővárosi zöld-fehérek a magyar bajnokság mellett a nemzetközi porondon is szerepelnek, a közelmúltban döntetlent játszottak a német Flensburg ellen, és továbbjutottak a csoportkörből.

Valójában ezzel a két meccsel készülünk a jövő szerdai magyar BL-rangadóra, a Telekom Veszprém elleni hazai meccsre. Az egyeneses kieséses szakaszban a tét a legjobb nyolc közé jutás. A párharc oda-visszavágós rendszerben zajlik. Klubunk történetében először fordul elő, hogy a legnagyobb riválisunkkal, a Veszprémmel a nemzetközi porondon is megmérkőzzünk. A meccsre megkezdődött a jegyértékesítés, erről részletesen ITT lehet olvasni.

 

Közzétéve: 2023.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR