Jegyértékesítés a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni MK-meccsre

Vissza
Jegyértékesítés a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni MK-meccsre

Március 16-án (csütörtök) 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccsre megkezdődött a jegyértékesítés.

Ma délben indul a jegyértékesítés a Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni Magyar Kupa találkozóra. A mérkőzés március 16-án 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre, a belépőket 12.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Szombaton 10:00-14:00 óra között

PICK Aréna jegypénztáraiban

A Telekom Veszprém Bajnokok Ligája mérkőzése jegyárusításával egyidőben, melyet ITT találtok.

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.03.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR