Jegyértékesítés a Veszprém elleni BL-meccsre

Vissza
Jegyértékesítés a Veszprém elleni BL-meccsre

Március 22-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájának rájátszásában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Március 8-án délelőtt 10 órakor indul a jegyértékesítés.

Nem mindennapi rangadó vár ránk a Bajnokok Ligájában. Először találkozunk magyar csapattal az európai topligában, március 22-én (szerda) 18.45-kor a PICK Arénában az ősi riválist, a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk.
 
Március 8-án megkezdődik a várva várt rangadóra a jegyértékesítés. Négy szakasza lesz az árusításnak. Érdemes online megvásárolni a belépőt, hiszen jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni, illetve így elkerülitek a sorban állást is.

Kérjük szurkolóinkat, hogy ne adják el megvásárolt jegyeiket, mert mindannyian azt szeretnénk, hogy a PICK Arénát hazai szurkolótáborunk, a #HandballFamily tagjai töltsék meg.

Fontos információ, hogy a PICK Aréna kapui két órával a meccs kezdése előtt, 16.45-kor nyílnak meg. Kérjük a hazai közönséget, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a mérkőzésre, hiszen az Aréna parkolójának a befogadó kapacitása szűkös. Az SZKT sűrített járatokat indít a meccs előtt és után.
 
A vendégszurkolók a vendégszektoros jegyeket kizárólag a Telekom Veszprém csapatán keresztül tudják majd megvásárolni, számukra nem lesz lehetőség a helyszínen belépőt venni. Kérjük, hogy a hatályos pályarendszabály betartása mellett vendég mezben és sálban érkezők csak a vendégszektorban foglaljanak helyet. A pályarendszabály ITT tekinthető meg.
 
Íme a jegyárusítás menete:

1. szakasz: március 8-12. (szerda-vasárnap)
• Kezdete: március 8. (szerda) 10:00.
• Az online jegyértékesítés kizárólag az éves- vagy tavaszi szezonbérlettel rendelkező szurkolóink részére elérhető.
• A bérletesek részére e-mailben kerül kiküldésre egy egyedi kuponkód, amellyel az online vásárlást elérik.
• Egy kuponkóddal maximum 4 darab belépőjegy vásárlása lehetséges.
• Amennyiben bérletesünk vagy, de március 8. 10:00-ig nem kapsz e-mailt a kuponkóddal, a pickinfo@pickhandball.hu címre írt e-maillel tudsz kérni. Az e-mailben tüntesd fel a bérleted sorszámát, a bérleten szereplő nevet és a bérlet helyét (szektor, sor, szék).
 
 2. szakasz: március 13-16. (hétfő-csütörtök)
• Helyszíni jegyértékesítés a PICK Aréna jegypénztáraiban mindenki részére.
• Nyitvatartás (március 15-én is!): 14:00-18:00 között, 16-án: 15:00-19:00 között.

3. szakasz: március 17-21. (péntek-kedd)
• Nyílt, online jegyértékesítés mindenki részére.
• Helyszíni jegyértékesítés a PICK Aréna szurkolói boltjában.
Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 között.
Szombaton 10:00-14:00 között.

4. szakasz: március 22. (mérkőzésnap)
• Nyílt, online jegyértékesítés mindenki részére.
• Helyszíni jegyértékesítés a PICK Aréna jegypénztáraiban 15.30-tól (amennyiben még marad jegy).
 
Személyes jegyvásárlás esetén SZÉP Kártyát is elfogadunk!
 

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a PICK Aréna kapacitásáig abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.
 
Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Közzétéve: 2023.03.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR