Megkezdődött a jegyértékesítés a Dabas elleni hazai meccsünkre

Vissza
Megkezdődött a  jegyértékesítés a Dabas elleni hazai meccsünkre

Megkezdődött a Dabas KC elleni hazai meccsünkre (március 4., 18 óra) a jegyértékesítés. Fontos információk a vásárlással kapcsolatosan.

Ma délben indul a jegyértékesítés a 2023 első hazai bajnoki mérkőzésére, amelyet a Dabas KC ellen játszunk. A mérkőzés március 4-én (szombat) 18 órakor kezdődik, a belépőket 12 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Szombaton 10:00-14:00 óra között

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

 

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.02.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR