Jegyigénylés az Aalborg elleni idegenbeli BL-meccsre

Vissza
Jegyigénylés az Aalborg elleni idegenbeli BL-meccsre

Február 9-én (csütörtök) 18.45-kor az év első BL-meccsét a dániai Aalborgban vívjuk. Fontos információk a jegyigényléssel kapcsolatosan.

Javában tart a férfi kézilabda-világbajnokság, ahol az izgalmak fokozódnak, illetve a Szegeden lévő keret alapozó munkát végez, de egyre közelednek az első meccsek. A magyar bajnokságban február 3-án (péntek) Abonyban a Cegléd ellen kezdünk. 2023 első Bajnokok Ligája-találkozóját idegenben, február 9-én (csütörtök) 18.45-kor vívjuk. Dániában, az Aalborg Handball vendégei leszünk.

Fontos információk a jegyigényléssel kapcsolatosan.

A jegyek ára 22 euro, melyek e-mailben kerülnek kiküldésre. Aki elkísérné csapatunkat az Aalborg elleni idegenbeli mérkőzésre, január 23-án (hétfő) 18 óráig jelezze a pickinfo@pickhandball.hu címre küldött e-maillel, melyben szerepel a megvásárolni kívánt jegyek darabszáma.

FONTOS! A leadott igénylésnek megfelelő darabszámú kerül befoglalásra a hazai csapat által. Jegyigénylés lemondására január 24. (kedd) 12 óráig van lehetőség. Határidő után beérkezett jegyigénylést nem áll módunkban elfogadni.


Az első hazai BL-összecsapást február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a német THW Kiel ellen játsszuk. Erre a meccsre már online lehet ITT belépőt vásárolni. A személyes vásárlással kapcsolatosan pedig ITT olvashatnak információt.

Közzétéve: 2023.01.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR