Jegyértékesítés a THW Kiel elleni hazai BL-meccsre

Vissza
Jegyértékesítés a THW Kiel elleni hazai BL-meccsre

Az év első hazai meccsét február 16-án (csütörtök) 18.45-kor vívjuk a Bajnokok Ligájában a német THW Kiel ellen. Szerda 10 órától megkezdődik a jegyértékesítés.

Holnap (szerda) indul a jegyértékesítés a 2023 első hazai mérkőzésére, melyet a Bajnokok Ligájában a német THW KIel csapata ellen játszunk. A mérkőzés február 16-án 18.45 órakor kezdődik a PICK Arénában, a belépőket 10.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Szombaton 10:00-14:00 óra között

A 210-es szektor szervezési okok miatt átmenetileg nem elérhető. Amennyiben a rendelkezésre álló belépőjegyek elfogynak, a harmadik emeleti szektorok is megnyitásra kerülnek.

 

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.01.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR