Jegyértékesítés a Celje és a NEKA elleni meccsekre

Vissza
Jegyértékesítés a Celje és a NEKA elleni meccsekre

Megkezdődött a szlovén Celje elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre és a NEKA elleni K&H férfi kézilabda liga összecsapásra a jegyértékesítés.

November 14-én (hétfőn) indul az RK Celje és a NEKA elleni mérkőzésekre szóló belépőjegyek értékesítése. A Bajnokok Ligája sorozatban november 23-án (szerda) 18.45-kor fogadjuk az RK Celje csapatát, majd november 26-án (szombat) a K&H Férfi kézilabda liga 10. fordulójában a HSA NEKA csapata látogat a PICK Arénába.

A mérkőzésekre hétfőn 10 órától tudtok jegyet vásárolni a jegymester.hu oldalon a Celje elleni mérkőzésre ITT, a NEKA elleni találkozóra ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink a november 19.(szombat) Budai Farkasok elleni mérkőzésünkre történő jegyvásárlással megegyező időben tudják beszerezni a belépőjegyeket:

A PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

A PICK Aréna jegypénztáraiban

Szombaton 15:30-19:00 óra között

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2022.11.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR