Pénteken ismét találkozunk!

Vissza
Pénteken ismét találkozunk!

Pénteken 17 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a második edzőmeccsünket vívjuk. Ellenfelünk a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttese lesz.


Jó volt bizony! Hiányzott már ez a hangulat, hiszen hatvan napja nem találkoztunk a szurkolóinkkal, így jó volt ismét meccset játszani. Kell is a buzdítás, mert hihetetlen kemény időszakon vagyunk túl, és még milyen kemény időszak vár ránk! A Balatonfüred elleni meccs előtt délelőtt edzettünk, ez is mutatja, hogy még az erőfejlesztés játssza a főszerepet.

Csütörtök délelőtt regeneráció szerepel a programunkban, péntek 17 órakor pedig következik a második edzőmeccsünk. Jön a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttese. Ismét a PICK Arénába található Ludányi Márton sportcsarnokban lépünk pályára. Új nézőcsúcs született az akadémiánk otthonában, hiszen 1400-an szurkoltak nekünk a 37-26-ra megnyert Füred elleni találkozón. A Gyöngyös elleni meccs is ingyenes, de regisztrációs jegy szükséges hozzá. Információk: ITT!

A pénteki edzőmeccsel kapcsolatos fontos információk:

- 16 órakor nyílnak meg a csarnok kapui.

- a Ludányi Márton sportcsarnok bejárata a TESCO mögötti részen található.

- érkezési sorrendben lehet a lelátón helyet foglalni.

- maszk használat nem kötelező, de ajánlott.

- kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

- a csarnokban üzemel büfé.

- üdítőt, ételt nem lehet behozni.

- a meccs után az SZKT a 9-es troli vonalán járatsűrítéssel segíti a közlekedéseteket.

Továbbra is tart a bérletmegújítás:

Hétfőn elindult a 2022-2023-as idény bérletértékesítése. Az első időszakban az elmúlt szezon bérletesei újíthatják meg. Ma 15 órától 18 óráig, pénteken 15 órától 20 óráig tartanak nyitva a PICK Aréna pénztárai. A vásárlással kapcsolatos bővebb információk: ITT

Közzétéve: 2022.08.11.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR