Bérletmegújítás augusztus 8-tól online és a PICK Arénában is

Vissza
Bérletmegújítás augusztus 8-tól online és a PICK Arénában is

Egy hét múlva kezdődik a bérletek megújítása. Új bérletek vásárlására augusztus 22-től lesz lehetőség.

Idén is érdemes megváltani a bérletet a PICK Arénába, hiszen amellett, hogy bérleteink minden egyes hazai (NB1, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája) mérkőzésre érvényesek, leghűségesebb szurkolóink így a kényelmen és a kedvezményeken túl most bérlettartó tokot valamint egyedi nyakpántot kapnak ajándékba bérletük mellé. Bérleteseink között ezúttal egy, a csapat játékosai által aláírt mérkőzésmezt sorsolunk ki, amennyiben kitöltitek a regisztrációs űrlapot (játékszabályzat: https://cutt.ly/ZZmRhfw ). Az adatok megadása mindenkinek javasolt, hiszen így közvetlenül juthattok fontos információkhoz mérkőzéseinkkel, rendezvényeinkkel, akcióinkkal kapcsolatban.

A 2022. tavaszi bérletek megújítására 2022. augusztus 8-án 15.00 órától lesz lehetőség.
 
Új bérleteseink számára a vásárlási időszak augusztus 22-én, 15.00 órakor kezdődik. Mindkét időszakban a jegymester.hu felületén, valamint a PICK Aréna jegypénztáraiban is egyszerre elérhetőek a szezonbérletek.

Online megújítás, értékesítés, új bérlettípusok

Ezúttal már a bérletek megújítására, valamint megvásárlására is lehetősége van szurkolóinknak a Jegymester felületén keresztül. Azon bérlettulajdonosokat, akik 2022. tavaszán pénztárban vásárolták a bérleteiket, a bérletük vonalkódja alapján azonosítja a rendszer, így ők sem maradnak le az online megújítás lehetőségéről. Azok számára nincs külön teendő az azonosításhoz, akik korábban is online vásárolták meg a bérletüket.
Az online bérletmegújítás menete:

-    Amennyiben pénztárban vásároltad a bérleted, úgy egy regisztrációs felületre továbbít a jegymester.hu. A regisztráció folyamán a bérleted vonalkódját fogja kérni a rendszer, mely megadása után ez már az új felhasználói fiókodhoz lesz rendelve, így jogosulttá válsz a bérleted megújítására.
-    Amennyiben online vásároltad a bérletedet, úgy csak lépj be a jegymester.hu-n a felhasználói fiókodba, és máris látni fogod a bérleted megújításának lehetőségét.

Mind online, mind pedig a PICK Aréna jegypénztáraiban augusztus 8. 15.00 órától elérhető a bérletek megújítása. Fontos, hogy a korábbi helyeiteket augusztus 22. 15.00 óráig tartjuk fent. Ezt követően a korábban foglalt helyek felszabadításra kerülnek, így mindenki számára elérhetővé válnak.

Bérleted online megújításához kattints IDE

A PICK Arénában összesen négy jegypénztár áll a szurkolóink rendelkezésére minden hétköznap 15.00 és 18.00 óra között, augusztus 10-én és augusztus 12-én pedig 15.00 és 20.00 között. A jegypénztárakat a PICK Aréna Felső Tisza-part felőli oldalán találjátok, kérjük, hogy a hosszabb sorban állás elkerülése végett mindkét emeleten vegyétek igénybe a bejáratoknál lévő jegypénztárakat. A legkényelmesebb vásárlási élmény érdekében válasszátok az online megújítás lehetőségét, így bárhonnan sorban állás nélkül hosszabbíthatjátok meg a tavalyi bérleteteket. Az online meghosszabbított vagy vásárolt bérleteket a PICK Aréna jegypénztáraiban van lehetőség átvenni, vagy klubunk a Magyar Postával kézbesíti, így különösen fontos, hogy megfelelő adatokat adjatok meg a vásárlás során. A kézbesítés költségét klubunk vállalja, így extra költséget sem kell ezért fizetnetek. Online megújítás vagy vásárlás során a jegymester.hu jutalékot (bruttó 360 Ft) számít fel, melyet a számlán külön találtok feltüntetve. Online bérletmegújítás során azokat a helyeket tudjátok csak elérni, ahová a bérleteitek szólnak, így szabad helyekre vásárolni nem tudtok, csak újítani, azt is csak egy, még érvényes, megújítatlan vonalkód ellenében.

A 2022/2023-as szezontól új bérlettípusok is bevezetésre kerülnek. Idén újból kaphatóak a féléves bérletek, így külön megvásárolhatóak lesznek az őszi-, valamint a tavaszi szezon bérletei is. Online bérlethosszabbítás esetén ugyanakkor kizárólag az éves bérlet megváltására van lehetőség. Korábbi bérletes szurkolóinknak féléves bérlet megváltására a PICK Aréna jegypénztáraiban lesz lehetősége. Éves bérletek vásárlása esetén 25% kedvezménnyel tudjátok mérkőzéseinket látogatni, mint jegyek vásárlásával. Féléves bérletek vásárlása esetén a kedvezmény mértéke 20%.


Az őszi bérletet vásárlóknak november 21-től lesz lehetőségük bérlethosszabbításra a tavaszi szezonra ugyanúgy online és személyesen is. Tavaszi bérleteink december elsején válnak mindenki számára elérhetővé.

Amennyiben személyesen szeretnétek megváltani vagy hosszabbítani bérleteteket, úgy kérlek hozzátok magatokkal a kitöltött regisztrációs lapot, melyet az alábbi linkről tudtok letölteni: ITT

Bérleteink névre szólóak, nem átruházhatóak, egy vásárló maximum 4 db bérletet tud vásárolni.

Regisztrációs bérletek:

Kedvezményes, regisztrációs bérletek vásárlására 6 éven aluli, ölben ülő gyermekek valamint mozgáskorlátozott szurkolóink számára van lehetőség. 6 éven aluli gyermek számára, amennyiben külön helyet szeretnétek fenntartani, úgy teljes árú bérlet megvásárlása továbbra is szükséges.
A regisztrációs bérletek kizárólag a PICK Aréna jegypénztáraiban, 1000 Ft-ért elérhetőek az erre jogosító igazolvány felmutatásával. A hosszabbítási és az új vásárlási időszakok a regisztrációs bérletekre is vonatkozik, így azok hosszabbítására augusztus 8-tól, míg újak vásárlására augusztus 22-től van lehetőség.

Szektorok, bérletárak

VIP bérletek:
A VIP bérleteink (105-ös, 204-es és 206-os szektorok) sem online, sem pedig a jegypénztárainkban nem elérhetőek. Amennyiben VIP hospitality ajánlataink kapcsán érdeklődnétek, úgy kérjük, hogy a vip.arena@pickhandball.hu e-mail címen jelezzétek szándékotokat.

Korlátozások nélkül
Kiemelten fontos számunkra szurkolóink valamint a #HandballFamily minden tagjának egészsége és biztonsága, így a PICK Aréna látogatása során a mindenkori jogszabályoknak való megfelelés elengedhetetlen. Jelenleg mérkőzéseink korlátozások nélkül látogathatóak, ugyanakkor az orrot és a szájat takaró maszk viselését továbbra is javasoljuk. Az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az előírások a vírushelyzettel együtt változhatnak. Köszönjük együttműködéseteket.

Találkozzunk a PICK Arénában!

Hajrá, kékek! Csak előre!

Közzétéve: 2022.08.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR