A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Vissza
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

Hétfőn két edzés, kedden egy foglalkozás szerepel a programunkban. Szerdán pedig következik a felkészülési időszak első edzőmeccse: 17 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban az elmúlt bajnokság bronzérmesét, a Balatonfüred gárdáját fogadjuk. Mindjárt foglalkozunk a meccsel, mivel azonban először játszunk az akadémiai létesítményben, így néhány fontos információ a #HandballFamily-nek:

- 16 órakor nyilnak meg a csarnok kapui.

- a Ludányi Márton sportcsarnok bejárata a TESCO mögötti részen található.

- érkezési sorrendben lehet a lelátón helyet foglalni.

- maszk használat nem kötelező, de ajánlott.

- kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

- a csarnokban üzemel büfé.

- üdítőt, ételt nem lehet behozni.

- a meccs után az SZKT a 9-es troli vonalán járat sűrítéssel segíti a közlekedéseteket.

Azonban a legfontosabb, hogy hozzátok magatokkal a hangotokat, mert már nagyon hiányzik a szurkolásotok. A meccs ingyenes, de regisztrációs jegy szükséges hozzá, amit ITT tudtok igényelni.

A keretünkből egyedül a rehabilitációt végző Luka Stepancic hiányzik majd, a többiek rendelkezésére állnak Juan Carlos Pastor vezetőedzőnek. Kemény alapozó munkából érkezünk, a játékosok komoly terhelést kaptak. Szita Zoltán pedig először húz majd kék szerelést, nyári szerzeményünk izgalommal várja a bemutatkozást.

Hétfőn elindult a 2022-2023-as idény bérletértékesítése. Az első időszakban az elmúlt szezon bérletesei újíthatják meg. Ma és csütörtökön 15 órától 18 óráig, szerdán és pénteken 15 órától 20 óráig tartanak nyitva a PICK Aréna pénztárai. A vásárlással kapcsolatos bővebb információk: ITT!  

A mai naphoz tartozik még egy esemény: a magyar ifjúsági válogatott a montenegrói Európa-bajnokságon, a középdöntő első mérkőzésén 22 órakor Portugália ellen csatázik.

Közzétéve: 2022.08.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR