Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics: 2024-ig PICK Szeged

Vissza
Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics: 2024-ig PICK Szeged

Klubunk 2024-ig meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics szerződését.

2013. július 1-jén állt munkába Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítője, Marko Krivokapics a PICK-nél. Kilenc éve irányítják csapatunk szakmai munkáját. Ez idő alatt háromszor megnyertük a magyar bajnokságot (2018, 2021, 2022), egyszer a Magyar Kupát (2019) és egyszer az EHF-kupát (2014).

– Örömmel jelentem be, hogy edzőpárosunk, azaz Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics szerződését 2024-ig meghosszabbítottuk. Klubunk életében a stabilitás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel – nyilatkozta Kiss Bence, klubunk cégvezetője.

– Amikor kilenc éve Szegedre érkeztem, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig maradok, az első időszakban egy rövid lejáratú szerződést írtam alá. De az építkezés, amelybe belekezdtünk, évről évre magasabb szintre juttatott bennünket. Örülök annak, hogy a vezetőség továbbra is bízik bennünk. A körülmények fantasztikusak, ahogyan a szurkolóink is. Boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződést – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

– Az előző idényben, amikor kellett, jól kézilabdáztunk, megnyertük újból a bajnokságot. Nagyon sok minden vár még ránk, szeretnénk a Bajnokok Ligájában is elérni a célunkat, odajutni a négyes a döntőbe. Nagyon jól érzem magam a csapat mellett, kiváló körülmények között dolgozhatunk – kommentálta a szerződés hosszabbítást Marko Krivokapics.

Közzétéve: 2022.07.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR