Döntőre fel! Kék péntek!

Vissza
Döntőre fel! Kék péntek!

Pénteken 18.45-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjében a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Kezdődik a párharc a bajnoki aranyéremért.

Kezdődik! Ezt várja mindenki, ez a nap kék betűkkel íródik be a naptárunkba. Ez nekünk a kék péntek! Június 3-án 18.45-kor elstartol a bajnoki döntő, az aranyérem sorsa oda-visszavágós rendszerben dől el. Az első meccset itthon vívjuk, ellenfelünk az ősi riválisunk, a Telekom Veszprém lesz.

Jön az a meccs, amit sok-sok kézilabdabarát vár. A világ egyik legnagyobb rangadója, a magyar derbi. Ez a párharc mindig hatalmas jelentőséggel bír. Szépen fogynak a jegyek, elővételben továbbra is lehet vásárolni, részletek: ITT.

Csapatunk magabiztos, 38–17-es győzelemmel zárta az alapszakaszt, a Dabast vertük idegenben. A hétvége szabad volt, hétfőtől viszont kettőzött erővel készülünk a fináléra. Jó hír, hogy a sérültjeinek száma csökkent, Matej Gaber visszatért, a dabasi meccsen öt gólt szerzett.

Címvédőként várjuk a párharcot. A visszavágót június 11-én (szombat) 17.45-kor rendezik a Veszprém Arénában. Erre a meccsre jegyinformációk: ITT!

Pénteken a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét szurkolói felvonulást szervez. 17.30-kor a Móra Ferenc múzeum elől indulnak a kék hívek, és mennek közösen a PICK Arénáig.

Az Aréna kapui 16.45-kor nyílnak majd meg. Ismét felvezető műsorral várjuk a szurkolókat. Két illusztris vendégünk is lesz: Borsodi Péter, az első bajnokcsapatunk játékosa, és Kiss Csaba Európa-bajnok vízilabdázót faggatjuk majd a pálya mellett.

De a megszokott játékok sem maradnak el, így érdemes lesz időben érkezni, és bekapcsolódni a műsorba. A félidőben a szegedi Fly Addiction akrobatikus kosarasai tartanak bemutatót, most azonban kézilabdával repkednek majd a sportolók az Arénában. Látványban nem lesz hiány, ezt ígérik a fiatalok, akik már nagyon készülnek a bemutatóra.

A PICK Szeged utánpótlása is nagy létszámmal jön el bennünket buzdítani, a #kiskékek is ott lesznek velünk a lelátón. A meccs kezdése előtt ismét felcsendül majd a klubhimnuszunk, és ekkor a megszokott módon arra kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon a „Tedd fel a sáladat” felhívásunkhoz.

Már csak 4 nap, és jön a várva várt döntő, amelyet az M4 Sport élőben közvetít.

Közzétéve: 2022.05.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/27
Tizennegyedik győzelmünk az Eger ellen

Szoros első félidő után, magabiztosan 36-29-re nyertünk a QHB Eger otthonában a K&H férfi kézilabda ligában.

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

AZ ÖSSZES HÍR