Jegyinformációk a bajnoki döntőre

Vissza
Jegyinformációk a bajnoki döntőre

A döntő első mérkőzését június 3-án, 18.45-től játsszuk a PICK Arénában.

Június 3-án, pénteken 18.45-kor fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát a PICK Arénában, a K&H férfi kézilabda liga bajnoki döntőjének első mérkőzésén. Szurkolóink számára május 23-án, hétfőn 12 órakor kezdődik a jegyértékesítés.

A mérkőzés napján a PICK Aréna jegypénztárai nem nyitnak ki, így minden szurkolónk számára javasoljuk, hogy éljen az online-, vagy a személyes elővásárlás lehetőségével.

A JEGYÉRTÉKESÍTÉS SZAKASZAI

Online elővásárlás bérleteseink számára: május 23., hétfő 12 órától május 31., kedd 12. óráig

Első körben a bérleteseink kapnak lehetőséget arra, hogy kettő darab extra jegyet vásároljanak online a mérkőzésre. Május 21-én szombaton minden bérletesünk, aki megadta az e-mail címét, e-mailben kap egy kuponkódot, mellyel a jegymester.hu felületén lesz lehetőség a belépők megvásárlására. Amennyiben bérletesként nem adtatok meg e-mail címet – vagy a kiküldött e-mail nem jutott el hozzátok -, úgy kérjük, hogy igényeteket jelezzétek a pickinfo@pickhandball.hu e-mail címen.
 
A megkapott kuponkódokkal május 23., hétfő 12. óra és május 31., kedd 12. óra között van lehetőség a jegyek elővásárlására.

HELYSZÍNI JEGYÉRTÉKESÍTÉS SZEGEDEN:

kezdete: május 23., hétfő 15 óra
vége: június 2., csütörtök 18. óra

Az online elővásárlással egy napon megkezdődik a jegyek helyszíni értékesítése is a PICK Aréna jegypénztáraiban, mely időszakban bárki vásárolhat belépőt a mérkőzésre. A PICK Aréna négy jegypénztára (az alsó-, valamint a felső szinten is) üzemelni fog, a legrövidebb sorban állás érdekében kérjük, hogy mindegyiket vegyétek figyelembe. Egy fő maximum 5 belépőt vásárolhat a személyes jegyértékesítés során.

A pénztárak nyitva tartása:

május 23-27.
hétfő-péntek:
15:00-18:00

május 30-június 2.
hétfő-csütörtök:
15:00-18:00

ONLINE, NYÍLT JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Amennyiben maradtak értékesíthető helyek, úgy május 31-én, kedden 12. órakor minden megmaradt jegy elérhetővé válik. Az így értékesített jegyek megvásárlásához nem szükséges kuponkód megadása.

Jegyértékesítéssel kapcsolatos információk a vendégszurkolók számára

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy számukra a PICK Aréna 308-as, valamint 309-es szektorait tartjuk fenn, így kérjük, vendég szurkolóként ide vásároljatok belépőt. A PICK Aréna Marian Cozma vendégszektorába a Telekom Veszprém csapata értékesíti a belépőket, azok sem online, sem pedig a PICK Szeged egyéb felületein, jegyértékesítési pontjain nem elérhetőek. Szervezőként csapatunk számára a törvényi előírások szerint kötelező a hazai-, valamint a vendégszurkolók elkülönítése, így kérjük minden szurkoló együttműködését, valamint megértését.

A Telekom Veszprém szurkolói számára természetesen ezúttal is külön parkolót, a parkolóban wc-ket, a vendégszektorban büfét, valamint mosdókat tartunk fenn.

 

SZEKTOROK, JEGYÁRAK

Kedvezményes belépők:

A belépéshez immáron nincs szükség sem védettségi-, sem pedig oltási igazolványra. Arcmaszk viselése nem kötelező, de továbbra is ajánlott. 6 éven aluli szurkolóink számára a belépés ingyenes, nekik a belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai regisztrációs jegyet biztosítanak. Ugyanakkor amennyiben 6 éven aluli gyermek külön helyre ül az Arénában, úgy számára is szükséges a belépő megvásárlása.
Mozgáskorlátozott szurkolóink számára az ingyenes jegyek kiadása a PICK Arénában lesz a pénztárak megadott nyitva tartási idejében.

A bajnoki döntő visszavágóját június 11-én, szombaton 17.45-től rendezik a Veszprém Arénában. A visszavágó jegyinformációival később jelentkezünk.

Találkozzunk június 3-án a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában! Csak előre, hajrá #kékek!

Közzétéve: 2022.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR