Jegyvásárlás

Az újszegedi sportcsarnokba nem lesz bérletértékesítés

Mint azt már minden szurkolónk pontosan tudja, idén – várhatóan novemberben – új, méltó otthonunkba költözünk. Emiatt az Újszegedi Sportcsarnokban játszandó mérkőzéseinkre nem lesz bérletértékesítés. Az új Arénába a tervek szerint 2021. októberében kezdődik meg a bérletek értékesítése.

Kedvezmények, csökkenő jegyárak

Klubunk döntése alapján, kifejezve hálánkat a #handballfamily hűségéért, csodás bíztatásáért, amellyel együtt megyünk mindig #csakelőre a sikerek felé, a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek jegyárai csökkennek. Mindemellett az új arénánkba is jóval kedvezőbb árak – és természetesen jóval színvonalasabb szolgáltatások mellett, jóval kényelmesebben lesznek látogathatóak a mérkőzéseink. A 2019-2020-as szezonban bérlettel rendelkező szurkolóink kompenzációja a csonka szezon elmaradt mérkőzéseiért – a korábbi kedvezmények mellett – 2021-2022-es bérletértékesítéskor történik meg.

Korábbi bérleteseink számára emellett minden mérkőzés jegyértékesítésekor fenntartunk egy előértékesítési időszakot, mely alatt korábbi helyükre vásárolhatják meg a jegyeiket. Az előértékesítés után minden nem megvásárolt hely felszabadításra kerül.

Jegyárak az Újszegedi Sportcsarnokban

Legendás otthonunkban kiemelt bajnoki mérkőzést már nem játszunk – a Telekom Veszprém elleni hazai, alapszakaszbeli bajnoki mérkőzést már az új arénában játsszuk 2022. tavaszán.

Jegyáraink a többi bajnoki mérkőzésre változatlanok maradnak:

ABCDGHIJ szektorok (hosszú oldal): 1 490 Ft
KL szektorok (kapu mögött): 990 Ft

A Bajnokok Ligájában várhatóan az Aalborg, a Vardar Szkopje, a Zagreb és az Elverum csapatait fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban, mely mérkőzések jegyárai az alábbiak szerint alakulnak:

Aalborg, Vardar:
ABCDGHIJ szektorok (hosszú oldal):  5 990 Ft
KL szektorok (kapu mögött): 4 490 Ft

Zagreb, Elverum:
ABCDGHIJ szektorok (hosszú oldal):  4 990 Ft
KL szektorok (kapu mögött): 3 490 Ft