Jegyek

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk. Megkezdődött a mérkőzésre a jegyértékesítés.

Csütörtökön 10 órakor indul a jegyértékesítés az Aalborg Handball elleni Bajnokok Ligája találkozóra. A mérkőzés szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor kezdődik a PICK Arénában, a belépőket 10.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna jegypénztáraiban

Szeptember 14., csütörtök a Paris Saint-Germain elleni mérkőzés előtt 15:30-tól

Szeptember 15., péntektől a PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben:

kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

szombat 10:00-14:00 óra között

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Adatkezelési tájékoztató

Pályarendszabályok