Jegyek

JEGYÉRTÉKESÍTÉS A TELEKOM VESZPRÉM ELLENI BAJNOKI MÉRKŐZÉSRE

 

Április 30-án (szombat) jön a Telekom Veszprém elleni rangadó a K&H férfi kézilabda ligában, a PICK Arénában.

Április 30-án, szombaton 17.15 órakor a K&H férfi kézilabda ligában Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Április 19-én kezdődik a jegyek előértékesítése
 

A JEGYÉRTÉKESÍTÉS SZAKASZAI


 Online elővásárlás bérleteseink számára:
 
Kiemelten fontos számunkra, hogy a PICK Arénát saját szurkolóink töltsék meg, ezért a jegyértékesítést szakaszosan indítjuk el. Első körben a bérleteseink kapnak lehetőséget arra, hogy a bérletükön felül kettő darab extra jegyet vásároljanak online a mérkőzésre. Április 17-én vasárnap minden bérletesünk, aki megadta az e-mail címét, kap e-mailben egy kuponkódot, mellyel a jegymester.hu felületén lesz lehetőség az extra belépők megvásárlására. Amennyiben bérletesként nem adtatok meg e-mail címet – vagy a kiküldött e-mail nem jutott el hozzátok -, úgy kérlek igényeteket jelezzétek a pickinfo@pickhandball.hu e-mail címen.
 
A megkapott kuponkódokkal április 19. kedd 12. óra és április 22. péntek 18. óra között van lehetőség az extra jegyek elővásárlására.
 

HELYSZÍNI JEGYÉRTÉKESÍTÉS SZEGEDEN


 Az online elővásárlással egy időben megkezdődik a jegyek helyszíni értékesítése is a PICK Aréna jegypénztáraiban, mely időszakban bárki vásárolhat belépőt a helyszínen a mérkőzésre.
 
A pénztárak nyitva tartása:
április 19-22.
kedd-péntek: 15:00-18:00
 
április 27-29.
szerda-péntek:
15:00-18:00
 
április 30.
szombat:
13:30-18:00
 

ONLINE, NYÍLT JEGYÉRTÉKESÍTÉS


 A jegymester.hu felületén a nyílt jegyértékesítés április 22-én pénteken, 18. órakor kezdődik, az elővásárlási időszak lezárultával ITT.


  
SZEKTOROK ÉS JEGYÁRAK

BELÉPTETÉS, KEDVEZMÉNYEK: KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL


A belépéshez immáron nincs szükség sem védettségi-, sem pedig oltási igazolványra. Arcmaszk viselése nem kötelező, de továbbra is ajánlott. 6 éven aluli szurkolóink számára a belépés ingyenes, nekik a belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai regisztrációs jegyet biztosítanak. Ugyanakkor amennyiben 6 éven aluli gyermek külön helyre ül az Arénában, úgy számára is szükséges a belépő megvásárlása.
Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a kedvezményes jegyek értékesítése a PICK Arénában lesz a pénztárak megadott nyitva tartási idejében.
 
A beléptetés során mind a földszinti, mind pedig az első emeleti kapuk nyitva lesznek. Kérjük, hogy a gyorsabb bejutás érdekében mindkét szintet használjátok a belépés során.
 
A PICK Aréna kapui a mérkőzés előtt két órával, 15.15-kor nyílnak. Kérjük minden szurkolónkat, hogy időben érkezzen a mérkőzésre és javasoljuk a közösségi közlekedés használatát. A mérkőzést követően a Felső Tisza-parton extra buszokkal biztosítjuk a hazajutást. A buszok az SZKT menetrend szerinti járatait kiegészítve indulnak a belváros felé, a 9-es és a 19-es trolibusz vonalát végigjárva. A buszokra a helyi tömegközlekedésre váltott jegyek, valamint bérletek érvényesek.  Érdemes korán érkezni, hiszen a már megszokott felvezető show-val, játékokkal, ajándékokkal, közös énekléssel várunk benneteket.
 
Minden szurkolónk számára javasoljuk, hogy éljen az elővásárlás adta lehetőséggel, ezzel elkerülhető a mérkőzésnapi sorban állás. A jegymester.hu oldalon vásárolt jegyek kinyomtatása nem szükséges, a kapott .pdf file-t elég a telefon kijelzőjén magatokkal hozni, ugyanakkor kérjük, hogy a kapuk előtt világosítsátok fel a telefon képernyőjének fényét, valamint nagyítsátok ki a kódot. A jegyek a Jegymester partnerirodáinál is elérhetőek (ezek listáját itt találjátok: https://jegymester.hu/static/jegyirodak). A partnerirodák a jegyek értékesítésekor jutalékot számíthatnak fel.

Boruljon kékbe a lelátó, töltsük meg együtt a PICK Arénát!

#hajrákékek #mindigcsakelőre

 

Közzétéve: 2022.04.16.