Az első rangadó a PICK Arénában

Vissza
Az első rangadó a PICK Arénában

Szombaton 17.15-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Az első rangadó következik az új otthonunkban.

A sport ezért szép. Máris itt a javítási lehetőség, a visszavágás reménye. Szombaton jön az első magyar rangadónk az új otthonunkban, a PICK Arénában. Érkezik hozzánk a legnagyobb riválisunk, a Telekom Veszprém. Jön az a meccs, amelyet nagyon sokan várnak, Európa egyik legkomolyabb derbije.
 
Vasárnap késő este érkeztünk haza Szegedre, a hétfő a pihenésről, a regenerációról szól. Kedden már két edzést vezényel a szakmai stáb, gőzerővel készülünk a meccsre. A TIPPMIX Magyar Kupa elődöntőjében ádáz küzdelem volt a pályán, végül ellenfelünk 30-27-re legyőzött bennünket. Az ősszel emlékezetes meccset vívtunk idegenben, végül döntetlent játszottunk. Egyre kevesebb meccs van hátra bajnokságból, mi ránk még négy találkozó vár. A Veszprémmel itthon, a Csurgóval, a Balatonfüreddel és a Dabassal idegenben csapunk össze. Egy esetleges szombati győzelemmel hatalmasat lépnénk előre az alapszakaszelsőség megszerzéséért. Aki az élen végez, az játssza majd a második meccset hazai pályán a bajnoki döntőben. Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy mi és a Veszprém csatázunk az aranyért, egyetlen nyitott kérdés maradt: ki lesz az alapszakasz után az első?
 
A derbi előtt megható pillanatok kerülnek majd előtérbe. Klubunk hivatalosan is felavatja a Marian Cozma-szektort, ahol minden meccsen a vendégszurkolók foglalhatnak helyet. A tragikus körülmények között elhunyt kiváló játékosnak szeretnénk emléket állítani, nem elfeledni őt, így megőrizni az emlékét.
 
A PICK Aréna kapui 15.15-kor nyílnak majd meg. Érdemes lesz időben érkezni, és azt javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel érkezzen mindenki. A meccs után az SZKT külön járatokat indít az Aréna elől.
 
A megszokott módon ismét felvezető műsorral jelentkezünk, lesz játék, Rádió 88 karaoke, interjúk, és a klubhimnuszunk alatt ismét „Tedd fel a sáladat!”
 
A rangadóra a jegymester.hu oldalon ITT lehet belépőt vásárolni.

A PICK Arénában a következő időpontban lesz árusítás:

április 27-29.
szerda-péntek:
15:00-18:00
 
április 30.
szombat:
13:30-18:00

Közzétéve: 2022.04.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR