Döntőre fel! Csak Előre!

Vissza
Döntőre fel! Csak Előre!

Szerdán 20 órakor megkezdődik Veszprémben a férfi kézilabda NB I döntője. A párharc az egyik fél második sikeréig tart. A Pick Szeged kedd délután útra kelt. A bajnoki döntő első meccsét a Sport Klub, a delmagyar.hu és a Rádió 88 élőben közvetíti. A meccs

Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője:

– Most a keddi, utolsó szegedi tréning végén is azt mondtam a fiúknak, hogy csak akkor lesz esélyünk, ha türelmesek leszünk. Türelmesek védekezésben és türelmesek támadásban. Csak így lehet végig nyílt a küzdelem, csak így mehetünk bele egy kiélezett végjátékba. Azt mindenki láthatta, hogy a Veszprém a saját csarnokában ebben az idényben senkinek sem adott esélyt a győzelemre. Csakis precíz játékkal sikerülhet nyerni. Ebben az idényben már több meccsen is jól működött a védekezésünk. Ha ez ismét olyan jó lesz, mint ezeken a találkozókon, akkor lehet esélyünk.

Zubai Szabolcs, a Pick Szeged válogatott beállósa:
– Nyerni szeretnénk, nem mi vagyunk az esélyesek, ezt mindig elmondom, de engem olyan fából faragtak, aki az utolsó erejéig küzd. Mindannyiunk álma, hogy a Pick bajnok legyen, ehhez pedig Veszprémben egyszer nyernünk kell.


Jonas Källman, a Pick Szeged olimpiai ezüstérmes svéd balszélsője is ott volt a kedd délelőtti edzésen. A pálya széléről nézte a társakat. Szomorúan, hiszen bokasérülése miatt nem lehet ott a szerda esti bajnoki döntőben.
– Jól vagyok, még az egyik mankót használnom kell, mert járás közben nem terhelhetem teljesen a bokámat. Kezelésekre járok, megfelelő ütemben gyógyulok. Persze hogy rossz kintről nézni a fiúkat, mert velük együtt szerettem volna harcolni. Így most egy dolgom van, tiszta szívből drukkolni, szorítani nekik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.05.06.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR