Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Vissza
Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre.

Május 29-én (szerda) 18 órakor a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Május 8-án (szerda) délelőtt 10 órakor indul a jegyértékesítés, bérleteseink early bird kedvezménnyel vásárolhatnak további belépőket!

Kérjük szurkolóinkat, hogy ne adják el megvásárolt jegyeiket, mert mindannyian azt szeretnénk, hogy a PICK Arénát hazai szurkolótáborunk, a #HandballFamily tagjai töltsék meg.

Íme a jegyárusítás menete:
EARLY BIRD* akció bérletes szurkolóink részére kizárólag online május 8-13. között ITT!
• Kezdete: május 8. (szerda) délelőtt 10 óra, vége: május 13. reggel 8 óra
• Bérletes szurkolóink 20% kedvezménnyel vásárolhatnak bérletük mellé maximum 4 darab extra belépőjegyet május 13. 8 óráig. A mérkőzésre a bérletek érvényesek!
• Az akció csak online elérhető és kizárólag az éves- vagy tavaszi szezonbérlettel rendelkező szurkolóink vehetik igénybe. Személyes jegyvásárlás esetén nem elérhető a kedvezmény.
• A bérletesek a bérletükön szereplő vonalkód sorszámával tudják elérni a jegyvásárlási felületet ITT.
• A jegyek kosárba kerülése után a „Rendelkezik kuponkóddal?” funkció kiválasztásánál ismét a bérlet vonalkód sorszámát beírva tudod érvényesíteni kedvezményedet. Maximum 4 darab kedvezményes belépőjegy vásárlása lehetséges. FONTOS! A 20% kedvezmény egyszeri vásárlás alkalmával érvényesíthető, így ha kedvezményedet kevesebb jegy vásárlására használod fel, a fennmaradó jegyeket a következő vásárlásnál már csak teljes, online áron tudod megvásárolni.

Az online jegyvásárlásra nem bérletes szurkolóink számára május 13. délelőtt 10 órától nyílik majd lehetőség ITT, míg személyesen május 8-tól a PICK Aréna szurkolói boltjában lehetséges beszerezni a belépőket. 
A PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben (mérkőzés előtti napig): kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között
Mérkőzés napján a főpénztárakban: nyitvatartás a későbbi szurkolói információk cikkben.

Az értékesítés során először az első és második emeleti, illetve a 310-313-as szektorok kerülnek megnyitásra. Amikor az ezekre a helyekre szóló jegyek elkelnek, a PICK Aréna fennmaradó, harmadik emeleti szektorai is megnyitásra kerülnek.

Személyes jegyvásárlás esetén SZÉP Kártyát is elfogadunk!

*A bérleteseink részére szóló early bird akció a feltüntetett online jegyárakhoz viszonyítva értendő.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a PICK Aréna kapacitásáig abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a pénztárak nyitvatartási idejében kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.
 
Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

A vendégszurkolók jegyeiket kizárólag a Telekom Veszprém csapatán keresztül tudják megvásárolni. A mérkőzés napján a helyszínen nem lesz részükre jegyértékesítés. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályarendszabályok alapján a vendégcsapat mezében és sáljában érkezők csak a vendégszektorba vásároljanak jegyet, mert a hazai szektorokba belépésók megtagadásra kerül a vonatkozó jogszabályok és pályarendszabályok alapján. 

A pályarendszabály ITT tekinthető meg.

Közzétéve: 2024.05.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

AZ ÖSSZES HÍR