10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

Vissza
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

Micsoda nap volt. Azóta is sokat emlegetjük 2014. május 18-át. Klubunk történetének első nemzetközi sikerét értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

Jövő szombaton – éppen ezen a napon Tatabányán a Magyar Kupa elődöntőjében szerepelünk majd – lesz 10 éve, hogy „Berlin felett kék lett az ég!”

Készülünk mi is erre a szép jubileumra. Jövő kedden (május 14-én) a PICK Arénában található szurkolói boltunkban kiállítjuk az EHF-kupát, így nyitvatartási időben bárki készíthet majd egy közös fotót a díszes serleggel.

Másnap, szerdán (május 15.) 17 és 18 óra között Marko Krivokapics, Vadkerti Attila és Mikler Roland lesz a shop vendége, így a három meghívott vendéggel lehet közös képet készíteni, illetve aláírást kérni. Már készülnek az aláírókártyák, így érdemes lesz eljönni erre az ünnepi eseményre.

Az idei szezonban már csak egyszer lépünk pályára a PICK Arénában, méghozzá május 29-én (szerda) 18 órakor a bajnoki döntőben. A meccs előtt köszöntjük majd az EHF-kupa-győztes csapatot. Egyre több játékos és stábtag jelzett már vissza, hogy itt lesz velünk csodás otthonunkban, hogy együtt ünnepeljük meg ezt a mind a mai napig felejthetetlen győzelmet. 

 

Közzétéve: 2024.05.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR