Meccsmentes hét válogatott összetartással

Vissza
Meccsmentes hét válogatott összetartással

A héten nem játszunk meccset. Legközelebb október 14-én (csütörtök) 18.45-kor a BL-ben a norvég Elverum Handballt fogadjuk.

Augusztus eleje óta nem is fordult elő velünk olyan, hogy ne lenne egy héten keresztül meccsünk. Ez most ilyen lesz. Válogatott hét van, így négy játékosunk, Mikler Roland, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Rosta Miklós csütörtöktől Budaörsön készül majd a nemzeti csapattal. Edzések szerepelnek a programban, a válogatott sem játszik meccset.

Mi nem állunk le, a keret a héten is gyakorol, készül, kicsit regenerál, hiszen hosszú menetelésen vagyunk túl, és még hosszú menet vár ránk. Eddig hat NB I-es meccset játszottunk, és mind a hatot magabiztosan megnyertük (Kecskemét, Budakalász, NEKA, Tatabánya, Csurgó, Ferencváros), és ennek köszönhetően vezetjük a bajnokságot.

A BL-ben is jól teljesítünk, három forduló után vezetjük az A csoportot (győzelem a Zagreb és a Breszt ellen, döntetlen a Montpellier otthonában). Az idei kiírásban két csapat veretlen még a két csoportban, mi és az észak-macedón HC Vardar 1961. Az elmúlt fordulóban bekerült a Hét válogatottjába spanyol légiósunk, a Bresztben hét gólig jutó Imanol Garciandía, ami nagy büszkeséggel tölt el bennünket.

Legközelebb október 14-én (csütörtök) 18.45-kor hazai pályán szerepelünk. Egy igazán ismerős csapatot, a norvég bajnok Elverum Handballt fogadjuk. A nyáron két edzőmeccset is játszottunk Szegeden velük, megtapasztalhattuk, hogy veszélyes ellenfél. Az biztos, hogy csakúgy, mint a Zagreb ellen, most is nagy szükségünk lesz a szurkolóink buzdítására. A meccsre a jegymester.hu oldalon már lehet belépőt vásárolni. Személyesen – bérleteseink helyeit az első két nap zárásáig tartjuk – csütörtöktől (október 7.) szerdáig (október 13.) lehet majd vásárolni az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában (15 órától 18 óráig). Meccsnapon is 15 órakor nyit majd a pénztár.

Ha gólokkal és védésekkel nem is, de izgalmakkal mi is szeretnénk szolgálni ezen a héten. Kedden jön a #kékek podcast 11. része. Legendás technikai vezetőnkkel, Dobozi Ivánnal beszélgettünk. Érdekes történetekben nem lesz hiány, így érdemes lesz majd meghallgatni a beszélgetést.

Szerdán egy hosszabb interjúval jelentkezünk csapatunk honlapján. Mesterünket, Juan Carlos Pastort faggatjuk az eltelt időszakról, az eddigi meccsekről, a jövőről, az előttünk álló komoly feladatokról.

Csütörtök az ünneplésről szól! Ötéves a klubtévénk, a #kékek! 2016. október 7-én került először a Sport TV képernyőjére az adás. Hatalmas büszkeség, hogy Magyarországon mi voltunk az első kézilabdás tévé. Ezt a szép évfordulót szeretnénk majd megünnepelni, és virtuálisan elfújni a szülinapi tortán az öt gyertyát.

Ez a heti menü, sok-sok izgalommal és várakozással, mert ne feledje senki: október 14-én találkozunk. Minden kézre, minden hangra nagy szükségünk lesz az Elverum elleni BL-meccsen.

Közzétéve: 2021.10.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

2024
05/07
Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre.

AZ ÖSSZES HÍR