Mikler Roland: mindenkitől extra teljesítmény kell!

Vissza
Mikler Roland: mindenkitől extra teljesítmény kell!

Szerdán 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a címvédő THW Kielt fogadjuk. Mikler Rolanddal hangolunk a meccsre.

- Várod már a kezdősípszót?

- Nagyon! Dolgozik már bennem az egészséges drukk. Szerencsére ez nem múlik el még így rutinos játékosként sem, ez a jó. Szeretem ezt az érzést.

- A címvédő THW Kiel remek csapat, kiváló játékosokkal, verhetőek?

- Mi már bizonyítottuk, hogy bárkit képesek vagyunk legyőzni. Erősek vagyunk, ebben kell hinnünk. Egy biztos, az első meccsen és a visszavágón is mindenkitől extra teljesítmény kell. Nagyon együtt vagyunk, a sok rossz ami történt velünk, még jobban összekovácsolta a keretet. Most már jóval többen vagyunk, erősek vagyunk, az edzéseken is odatette magát mindenki, szóval felkészültünk.

- Mi lehet a döntő a meccsen?

- A precízség! Itt nem lehet hibázni A világ jelenlegi legjobb klubcsapata lesz az ellenfelünk. Nem szabad labdát eladni, meg kell becsülnünk, pontosnak kell lennünk a támadásban, és fegyelmezetten kell védekeznünk, és nekünk, kapusoknak is hozzá kell tenni, védéseket, bravúrokat bemutatni. Csakis ez vezethet sikerre.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2021.03.30.

TOVÁBBI HÍREK

2021
04/17
Jó játékkal nyertünk Tatabányán

Magabiztos győzelmet arattunk a K&H férfi kézilabda liga rangadóján. A Tatabánya otthonában 18-11-es félidő után 31-24-re nyertünk.

2021
04/15
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

AZ ÖSSZES HÍR