Szombaton a Budakalász otthonában lépünk pályára

Vissza
Szombaton a Budakalász otthonában lépünk pályára

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Budakalász otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai csapat élőben közvetíti.

Jön a hatodik meccsünk a hazai pontvadászatban, a K&H férfi kézilabda ligában. Szombaton 17 órakor a Budakalász otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai csapat élőben közvetíti, természetesen megosztjuk majd a linket a szurkolóinkkal, így mindenki időben értesül majd az eseményekről.

Szerdán magabiztosan, 47-27-re nyertünk, szerencsére mindenki sérülés nélkül megúszta az Eger elleni bajnokit, így a keret csütörtök este már edzésen vett részt. Pénteken délelőtt videózással indult a nap, majd jött az újabb tréning.

Érdekesség, hogy idén már találkoztunk a Budakalásszal, akkor hazai pályán magabiztosan 34-22-re nyertünk. Különösen az első félidőben játszottunk jól, ekkor már 12 góllal vezettünk. A meccs legeredményesebb játékosa Bodó Richárd volt, aki kilencszer vette be a kalásziak kapuját. Bodó Ricsi szombaton  szép jubileumhoz érhet, 100. NB I-es meccsén léphet pályára.

A találkozó remekül szolgálja a felkészülésünket, hiszen jövő csütörtökön a norvég Elverummal csapunk össze a BL-ben, végre itthon játszunk a nemzetközi porondon. Eldőlt az is, hogy a jövő szombati, Csurgói KK elleni hazai meccsünket (kezdés: 19 óra)  az M4 Sport élőben adja.

A szeptemberi meccs jegyzőkönyve:

MOL-PICK SZEGED–Budakalász 34–22 (19–7)
Férfi kézilabda, NB I., 1. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Horváth Z., Simó.
MOL-PICK SZEGED: Mikler – Radivojevics 4/1, Kaspárek 3, Bombac, Bánhidi 2, Bodó 9, Källman 3. Csere: Alilovic (kapus), Henigman 1, Canellas, Gaber Mackovsek 4, Zsitnyikov 4, Kecskés 3/2, Rosta 1, Bajus. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Budakalász: Váczi D. – Varjú 2, Prokop 2, Dávid, Rotim 3, Holpert 3, Koncz 5/1. Csere: Boros 1 (kapus), Radnic 1, Perisics 3/1, Ceranic, Fórizs, Tyiskov 1, Simányi, Kiss B. 1. Vezetőedző: Csoknyai István.
Hétméteres: 5/3, ill. 3/2.
Kiállítás: 10, ill. 8 perc.

Így nyertünk itthon a Budakalász ellen:

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.11.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/10
300 ovissal sportoltunk

Péntek délelőtt Ásotthalmon 300 ovissal sportoltunk egyet, mi tartottuk meg a bemelegítést a fiataloknak.

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

AZ ÖSSZES HÍR