300 ovissal sportoltunk

Vissza
300 ovissal sportoltunk

Péntek délelőtt Ásotthalmon 300 ovissal sportoltunk egyet, mi tartottuk meg a bemelegítést a fiataloknak.

„Irány Ásotthalom!” – adta ki a jelszót vezetőedzőnk, Kárpáti Krisztián. Péntek kora reggel kelt a Szegeden tartózkodó csapat. Meghívást kaptunk a kistérségi ovis sportnapra, amelyen tíz település (Üllés, Bordány, Domaszék, Zákányszék, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Zsombó, Ruzsa, Ásotthalom) fiataljai vettek részt, és a szervezők felkértek bennünket, hogy tartsuk meg a bemelegítést.

Éppen amikor megérkeztünk, minden egyes résztvevő csapat a saját kis szurkolói rigmusát mondta el. Majd színpadra léptünk, és egyesével bemutattak bennünket. Nagy taps fogadta Mikler Rolit, Szita Zozót, Nagy Martint, Szilágyi Benjámint, Carlos Molinát és Emil Imsgárdot, illetve a szakmai stábot, Kárpáti Krisztiánt, Vladan Jordovicsot és Répásy Istvánt. Erőnléti edzőnk vette át a stafétát, és tartotta meg a pörgős bemelegítést. Hangosan számoltunk, miközben a gyakorlatokat végeztük, az indiánszökdelésnél még hangot is adtunk ki, így mindenki mosolygósan végezte a feladatokat. Az utolsó gyakorlat pedig a „PICK Szeged!” kiálltás volt, amely csodásan hangzott a háromszáz óvodástól.

Készítettünk egy nagy csoportképet, majd mind a tíz település ovisaival is külön-külön egyet. Ezután pedig sok-sok autogrammkártyát adtunk át a gyerekeknek.

Péntek este a közösségi felületeinken képgalériával jelentkezünk majd, szombaton pedig egy nem mindennapi videót láthatnak szurkolóink, amelynek a témája természetesen a játékosok ovis évei voltak.

Ebben az összeállításban Carlos spanyol, Emil pedig norvég mondókát mond el, Kárpáti Krisztián a negyedikről repülő Turó Rudiról mesél, Mikler Roli elárulja, ki volt az ovis szerelme, Benji pedig elmeséli, hogy mi volt a legnagyobb csínytevése ovisként. Érdemes lesz majd megnézni a videót.

 

Közzétéve: 2024.05.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR