Elhalasztjuk a PICKnik-et

Vissza
Elhalasztjuk a PICKnik-et

A koronavírus-járványra való tekintettel klubunk úgy döntött, hogy az augusztus 16-ára meghirdetett PICKnik-et elhalasztjuk.

Már szerveztük, készültünk rá, és láttuk, tapasztaltuk, hogy szurkolóink is nagyon várják az augusztus 16-ára meghirdetett PICKnik-et.

A koronavírus-járványra, valamint a kormány ma nyilvánosságra hozott döntésére való tekintettel klubunk úgy döntött, hogy a játékosaink és a kék hívek egészsége ebben a helyzetben a legfontosabb, ezért elhalasztjuk a rendezvényt. Nem szeretnénk azt sem kockáztatni, hogy ne tudjuk elkezdeni a bajnoki szezont, ezért választottuk a halasztást.
 
Bízunk abban, hogy sokat javul majd a helyzet, és akkor pótoljuk a szurkolóink által kedvelt rendezvényt és újra át tudjuk élni a #kékek család közös örömeit.

Közzétéve: 2020.07.30.

TOVÁBBI HÍREK

2020
10/28
Klubunk közleménye a breszti események kapcsán // Statement relating to the events in Brest

A Breszt elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után a hétfői koronavírus-tesztelés három játékosunknál mutatott pozitív eredményt. // English version below

2020
10/27
Elhalasztják a Flensburg elleni BL-meccsünket

Az EHF hivatalosan is értesítette klubunkat, hogy elhalasztja az október 29-re kiírt, a német SG Flensburg-Handewitt elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsünket, amelyet későbbi időpontban játszunk le.

AZ ÖSSZES HÍR