Zsuzsa mama föntről szurkol

Vissza
Zsuzsa mama föntről szurkol

Elveszítettük Zsuzsa mamát (Dóka Györgyné), csapatunk nagy szurkolóját. Itthon és idegenben is szurkolt nekünk. Immár az égiek kék táborát erősíti.

Szomorú hírt kaptunk. Elveszítettük Dóka Györgynét, Zsuzsa mamát, csapatunk hatalmas szurkolóját. Szeretett minket. Rajongott a csapatért, a kékekért. Igazi szegedi szíve volt. Keményen harcolt ő is az elmúlt időszakban, de még az utolsó napjaiban is mi, a csapat éltette. A debreceni Magyar Kupa-győzelmünket már nem tudta nézni, de este közölték vele hírt, hogy nyertünk. Boldog volt! "Ez egy szép nap, ragyog a szívem!" - mondta.

Furcsa lesz nélküle minden meccs. Hiányzik majd a mosolya, a szeretete, amit felénk árasztott. Soha nem bántott senkit. A jó, a segítség éltette. Jött velünk, szurkolt Zágrábban, Celjében, Eperjesen, Plockban, Kielcében és még sorolhatnánk azokat a helyeket, ahol Zsuzsa mama tapsolt, szurkolt.

Fájó a búcsú! Egy olyan társunkat veszítettük el, aki a MOL-PICK SZEGED-család egyik fontos tagja volt. Összefogta a nyugdíjas szurkolóinkat, főszerepet játszott minden év végi  szurkolói rendezvényünkön. Milyen boldog volt az elmúlt nyáron, amikor újból bajnokok lettünk! Mindenkihez volt egy kedves szava. Ő ilyen volt. Tanulhattunk tőle.

Az élet sokszor kegyetlen. De tudjuk, hogy ott fönt már felvette a kék mezét. Köszönt Mézinek is: "Itt vagyok! Tudod, csak hangosan: Csak előre! Hajrá Szeged!" Ő már ott szurkol nekünk, boldogan, Zsuzsa mamásan mosolyogva.

Megemlékezés: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR