Zsuzsa mama föntről szurkol

Vissza
Zsuzsa mama föntről szurkol

Elveszítettük Zsuzsa mamát (Dóka Györgyné), csapatunk nagy szurkolóját. Itthon és idegenben is szurkolt nekünk. Immár az égiek kék táborát erősíti.

Szomorú hírt kaptunk. Elveszítettük Dóka Györgynét, Zsuzsa mamát, csapatunk hatalmas szurkolóját. Szeretett minket. Rajongott a csapatért, a kékekért. Igazi szegedi szíve volt. Keményen harcolt ő is az elmúlt időszakban, de még az utolsó napjaiban is mi, a csapat éltette. A debreceni Magyar Kupa-győzelmünket már nem tudta nézni, de este közölték vele hírt, hogy nyertünk. Boldog volt! "Ez egy szép nap, ragyog a szívem!" - mondta.

Furcsa lesz nélküle minden meccs. Hiányzik majd a mosolya, a szeretete, amit felénk árasztott. Soha nem bántott senkit. A jó, a segítség éltette. Jött velünk, szurkolt Zágrábban, Celjében, Eperjesen, Plockban, Kielcében és még sorolhatnánk azokat a helyeket, ahol Zsuzsa mama tapsolt, szurkolt.

Fájó a búcsú! Egy olyan társunkat veszítettük el, aki a MOL-PICK SZEGED-család egyik fontos tagja volt. Összefogta a nyugdíjas szurkolóinkat, főszerepet játszott minden év végi  szurkolói rendezvényünkön. Milyen boldog volt az elmúlt nyáron, amikor újból bajnokok lettünk! Mindenkihez volt egy kedves szava. Ő ilyen volt. Tanulhattunk tőle.

Az élet sokszor kegyetlen. De tudjuk, hogy ott fönt már felvette a kék mezét. Köszönt Mézinek is: "Itt vagyok! Tudod, csak hangosan: Csak előre! Hajrá Szeged!" Ő már ott szurkol nekünk, boldogan, Zsuzsa mamásan mosolyogva.

Megemlékezés: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/25
Juan Carlos Pastor: fontos az első meccs

Csapatunk ma 20 órakor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének az első meccsén az észak-macedón Vardar Szkopje otthonában lép pályára. Edzőnkkel, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR