Bemutatjuk a Ceglédet

Vissza
Bemutatjuk a Ceglédet

A K&H férfi kézilabdaliga 12. fordulójában holnap 17 órakor a 12. helyen álló Ceglédet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A mérkőzés előtt ismét lesz jótékonysági plüssdobás.

Tizenötödik magyar bajnoki mérkőzésünk következik holnap 17 órától az újszegedi sportcsarnokban a Ceglédi KKSE ellen.

Ellenfelünk két győzelemmel indította a szezont szeptemberben. A Mezőkövesdet idegenben, a Vecsést otthon múlta felül 24–22-re. A következő, és eddig utolsó sikerükre azonban hat meccset kellett várni, amikor kisebb meglepetésre a DVTK-Eger vesztett Cegléden 30–29-re. Szoros meccsekből volt még néhány, azonban a pontszerzés a továbbiakban elmaradt, így a tabella 12. pozíciójából várják a találozót mindössze egy ponttal megelőzve a kieső helyen álló Mezőkövesdet.

Éppen a mezőkövesdi mérkőzésünk előtt jelentették be, hogy a borsodiakhoz visszatér idény közben a szerb irányító, Tomislav Radnics, aki pillanatnyilag a negyedik leggólerősebb játékosa a Ceglédnek a 28 találatával 11 mérkőzésen. Házi góllövőlistájukat egyébként az a horvát Bruno-Vili Zobec vezeti, aki 22 esztendős, a Zagreb neveltje, és Varasdról érkezett a nyron a Pest megyeiekhez.

A nyáron több kulcsjátékos is elhagyta Ceglédet. A magyar válogatottban már bemutatkozott Borsos Tamás és Pallag Péter Dabasra igazolt, míg a montenegrói nemzeti együttes beállója az EHF-kupás román Steauához távozott. Két légióst igazoltak, a már fentebb említett Zobecen kívül Marko Campart.

Rövid pihenő után érkezik Szegedre a Cegléd, mivel magyarkupa-mérkőzésen tegnap a Tatabányát látták vendégül. A vendégek végig vezettek a meccsen, végül 39–32-es győzelemmel jutottak a negyeddöntőbe.

A Cegléd átigazolásai:

Érkezett
Gábor Marcell (balátlövő, NEKA), Tamási Zsolt (kapus, CYEB Budakalász), Pocsai Rajmund (jobbszélső, Dabasi KC VSE, kölcsönbe), Milan Vucskovics (védekező, Zeleznicar Nis), Bruno-Vili Zobec (jobbátlövő, Varazdin), Marko Campar (beálló, Vaslui)
Távozott
Borsos Tamás (balátlövő, Dabasi KC VSE), Pallag Péter (kapus, Dabasi KC VSE), Nemanja Grbovics (beálló, Steaua Bucuresti), Mirko Radovics (jobbszélső, Lovcen), Dávid Máté (beálló, Mezőkövesdi KC), Tóth Károly (irányító, Nagykanizsa), Tomislav Radnics (irányító, Mezőkövesdi KC)

A Cegléd játékoskerete a 2018-19-es szezonra:

Kapusok: Aleksza Tamás, Koncz Péter, Milos Mojszilov, Tamási Zsolt
Jobbszélsők: Kecskeméti Tamás, Pocsai Rajmund,
Jobbátlövők: Bruno-Vili Zobec
Irányítók: Hajdu Tamás, Juhász Károly, 
Beállók: Marko Campar, Müller János, Szabó Bence
Balátlövők: Csapi Bence, Gábor Marcell, Milan Vucskovics
Balszélsők: Hódi Lóránt, Imregi Ferenc, Lászlai Szabolcs

Vezetőedző: Jakab László

A MOL-PICK SZEGED – Ceglédi KKSE mérkőzésről a delmagyar.hu szöveges élő percről percre tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, képekért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: facebook.com/Ceglédi-Kézilabda-Klub-SE

Közzétéve: 2018.12.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

2024
05/07
Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre.

AZ ÖSSZES HÍR