Nikónak ajánlottuk a győzelmet!

Vissza
Nikónak ajánlottuk a győzelmet!

Niko Mindegía jelenleg Spanyolországban, Pamplonában végzi a rehabilitációt. A MOL-Pick Szeged irányítójának műtőt térde szépen gyógyul. Niko nagyon boldog volt, hogy a Löwen ellen továbbjutottunk a Bajnokok Ligájában. Csapatunk a győzelmet Niko Mindegíán

- Hogy vagy?

- Köszönöm szépen az érdeklődést, minden rendben, a térdem napról napra jobb állapotban van. Mindennap 3-4 órát dolgozunk, jól haladunk.

- Láttad a vasárnapi BL-meccsünket?

- Néztem, és nagyon ideges voltam, mert nagyon izgultam. Hihetetlen érzés, hogy benne vagyunk a legjobb nyolcban, ez nagyon nagy dolog.

- Üzensz valamit a fiúknak, a szurkolóknak?

- Láttam a szurkolók arcát a tévében, láttam, hogy milyen boldogok, és örülnek a legjobb nyolcba jutásnak. Ez nekem is nagyon jó érzés, a felépülésemben sokat segít. Alig várom már, hogy újból Szegeden lehessek, megölelhessem a csapattársaimat, gratulálhassak nekik.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke a következőket nyilatkozta: - Bíztam a csapatban, különösen a mannheimi győzelem után. Fantasztikusan játszottunk vasárnap, nagyon magas színvonalon. A győzelmünket sérült irányítónknak, Niko Mindegíának ajánljuk, várjuk vissza a csapatba!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

2024
04/30
Szurkolói információk a HSA NEKA elleni hazai meccsre

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR