Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Vissza
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

Azért furcsa leírni azt, hogy az utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünk következik. Bizony, kedd 18 órakor a HSA NEKA elleni találkozó lesz az utolsó fellépésünk a K&H férfi kézilabda ligában, ezen kívül már csak a bajnoki döntőben – egyelőre még nem ismertek az időpontok – szerepelünk majd a PICK Arénában.

Eddig öt meccset játszottunk a balatonboglári csapattal az NB I.-ben, és mind az ötöt megnyertük. Az ősszel idegeben gólzáporos találkozót vívtunk ellenük, hiszen 69 gól született a bajnokin.

Csapatunk 42 ponttal a második helyen áll a bajnokságban, 24 meccset játszottunk, 21-szer nyertünk, háromszor vereséget szenvedtünk. Eddig 872 gólt dobtunk, az ellenfeleink 693-szor vették be a kapunkat. Az idei szezonban a legeredményesebb játékosunk Mario Sostaric, SuperMario 106 gólt szerzett, Sebastian Frimmel 79-et, Szilágyi Benjámin 74-et.

A NEKA elleni találkozóra meghívtunk a Dunaferr utánpótlását, az egykori válogatott Grebenár Gábor csapata jön el nekünk szurkolni.

A HSA NEKA jelenleg a 11. helyen a tabellán. A fiatal boglári együttes az előző fordulóban bravúros 29–29-es döntetlent ért el a Gyöngyös otthonában. A keretükben kettő olyan játékos is található, aki játszott nálunk és az akadémiánkon pallérozódott. Ludmánn Marcell és Molnár Robin erősíti a vendégek keretét.

A meccsre ITT lehet belépőt vásárolni.

Utolsó alapszakaszbeli fellépésünk szombat 18 órakor lesz, ekkor a Dabas vendégei leszünk. Jó hír szurkolóinknak, hogy ezt a bajnokit klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük majd.

Az őszi meccs jegyzőkönyve:

HSA NEKA–OTP Bank-PICK Szeged 30–39 (12–21)
K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló, Balatonboglár, NEKA Csarnok, 650 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
HSA NEKA: Deményi – Sztraka 1, Ludmán 2, Tárnoki, Karai 1, Dely, Krakovszki Zs. 7/5. Csere: Mikler K. (kapus) 1, Molnár R. 5, Kovács 4, Gál 2, Tóth L. 3, Szűcs 1, Kathi 3, Nagy. Vezetőedző: Sótonyi László.
OTP Bank - PICK Szeged: Mikler R. – Szilágyi 3, Garciandía 4, Bombac 2, Bánhidi 10, Mackovsek 4, Jelinic 3. Csere: Imsgard (kapus), Kalaras 2, Stepancic 1, Sostaric 2, Bodó 6, Martins 2, Frimmel, Rea. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Kiállítás: 4, ill. 12 perc
Hétméteres: 6/5, ill. 1/0.

Közzétéve: 2024.04.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

AZ ÖSSZES HÍR