Jótékonysági célra ajánlottuk fel a Nagy dobás játék fő nyereményét

Vissza
Jótékonysági célra ajánlottuk fel a Nagy dobás játék fő nyereményét

Ismét megrendeztük a Pick Szeged Zrt. jóvoltából a Nagy dobás játékunkat. A 100 ezer forintos fő nyereményt a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak ajánlottuk fel.

Nagy csata zajlott a félidőben a Pick Szeged Zrt. Nagy dobás játékán. Csapatunk nagy szurkolója, Szép Szabolcs háromszor is eltalálta a felső lécet, így játszhatott tovább a fő díjért, a 100 ezer forintért. A feladat nem könnyű, a félpályáról kell a gólvonal mögé juttatni a labdát. Szabolcs kísérlete nem sikerült. Mivel eddig még senki sem vitte el a nyereményt, így klubunk és a Pick Szeged Zrt. előre megbeszélte, hogy a Fradi meccs szünetében felkérünk egy #kékek játékost, hogy dobjon ő a kapura.

A választásunk Nagy Martinra esett. Azt is megbeszéltük, hogy az összeget majd jótékonyságra ajánljuk fel, méghozzá a Kiss Csillag Közhasznú Egyesületnek. Velük is szoros kapcsolatot alakítottunk ki, az egyik téli meccsünkre több családot is meghívtunk, hogy együtt szurkoljanak nekünk.

Martin nem sokat teketóriázott, kőkeményen meglőtte a labdát, amelyet mintha zsinóron húztak volna, úgy vágódott a kapuba. Nagy taps fogadta kapusunk teljesítményét, és főleg széles mosoly, hiszen nagyon jó helyre kerül majd a 100 ezer forint.

Csapatunk legközelebb április 30-án (kedd) 18 órakor játszik hazai pályán a HSA-NEKA ellen, a meccs előtt adjuk majd át az adományt a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak.

Közzétéve: 2024.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR