Jótékonysági célra ajánlottuk fel a Nagy dobás játék fő nyereményét

Vissza
Jótékonysági célra ajánlottuk fel a Nagy dobás játék fő nyereményét

Ismét megrendeztük a Pick Szeged Zrt. jóvoltából a Nagy dobás játékunkat. A 100 ezer forintos fő nyereményt a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak ajánlottuk fel.

Nagy csata zajlott a félidőben a Pick Szeged Zrt. Nagy dobás játékán. Csapatunk nagy szurkolója, Szép Szabolcs háromszor is eltalálta a felső lécet, így játszhatott tovább a fő díjért, a 100 ezer forintért. A feladat nem könnyű, a félpályáról kell a gólvonal mögé juttatni a labdát. Szabolcs kísérlete nem sikerült. Mivel eddig még senki sem vitte el a nyereményt, így klubunk és a Pick Szeged Zrt. előre megbeszélte, hogy a Fradi meccs szünetében felkérünk egy #kékek játékost, hogy dobjon ő a kapura.

A választásunk Nagy Martinra esett. Azt is megbeszéltük, hogy az összeget majd jótékonyságra ajánljuk fel, méghozzá a Kiss Csillag Közhasznú Egyesületnek. Velük is szoros kapcsolatot alakítottunk ki, az egyik téli meccsünkre több családot is meghívtunk, hogy együtt szurkoljanak nekünk.

Martin nem sokat teketóriázott, kőkeményen meglőtte a labdát, amelyet mintha zsinóron húztak volna, úgy vágódott a kapuba. Nagy taps fogadta kapusunk teljesítményét, és főleg széles mosoly, hiszen nagyon jó helyre kerül majd a 100 ezer forint.

Csapatunk legközelebb április 30-án (kedd) 18 órakor játszik hazai pályán a HSA-NEKA ellen, a meccs előtt adjuk majd át az adományt a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak.

Közzétéve: 2024.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR