Szurkolói információk a PLER-Budapest elleni hazai meccsre

Vissza
Szurkolói információk a PLER-Budapest elleni hazai meccsre

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a PLER-Budapest csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

- Kapunyitás: 17 órakor 

- A PICK Szeged Zrt. színes programokkal vár benneteket már 16 órától. Legkisebb szurkolóinkat várja a Mizo Tejutazó Gyereksarok, mely a 207-es szektor felett  található, és mindenki részére térítésmentesen igénybe vehető.

- A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 15 órakor nyitnak. 

- Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

- Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

- A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.

- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

 Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyét foglalja el, a lépcsőket hagyjátok szabadon.

 A lifteket a nézők igénybe tudják venni a szektor megközelítéséhez. 

- A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

- Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

- A szurkolói bolt a meccsnapon 16 órakor nyit, kapunyitástól a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.


 

Közzétéve: 2024.04.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR