Bonjour Párizs! Meccsre fel! (Útinapló)

Vissza
Bonjour Párizs! Meccsre fel! (Útinapló)

Csapatunk szerda 20.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 14. fordulóban a francia Paris Saint-Germain otthonában lép pályára. Útinapló!


Szerda, 8.30: Szép napot mindenkinek! Felhős időre ébredtünk Párizsban, 5 Celsius-fok van, szerencsére az eső nem esik, mára 10 fokot mondanak az időjósok, de minket legkevésbé foglalkoztat az időjárás, hiszen 20.45-kor jön a Bajnokok Ligájában az utolsó csoportmeccsünk.

Kedd este edzettünk egy jót. Répásy István erőnléti edző mozgatta meg először a fiúkat, hiszen azért közel nyolc órát utaztunk. Ezután jött az egymás közötti futball, ami hatalmas tempót, és egy parádés Mario Sostaric-gót hozott. SuperMario csapata (Stepancic, Jelinic, Szilágyi, Martins, Frimmel, Molina ) hosszú nyeretlenségi sorozatot tört meg ezzel a győzelemmel. A futball után taktikai elemeket vett át a keret, a másfél órás tréning nagyon pörgős volt.

Délelőtt még mozgunk egyet a meccshelyszínen, hiszen késő este (20.45) lépünk csak pályára, így kell egy kis mozgás a csapatnak.

A PSG elleni találkozónkat a Sport 1 tévé közvetíti.

17.15: Bonjour Párizs!  Szerencsésen megérkeztünk, nem késett a gép, azonban megtapasztalhattuk, hogy a francia fővárosban kora délután mekkora a dugó. Bizony, sokszor csak cammogva haladtunk.Emiatt fél órával később tudtunk csak ebédelni. Szerencsére azért jut idő a pihenésre, 18 órakor közös videózás, majd edzés szerepel a programunkban. A szállódából nem kell sokat gyalogolnunk, hogy megközeleítsük a Stade Pierre de Coubertin csarnokot, pár száz méterre van csak tőlünk. Amikor leszálltunk sütőt a nap, de most felhős az idő, többször is esett az eső. Nem a ma esti lesz az egyetlen foglalkozásunk, szerda délelőtt is lesz egy átmozgató foglalkozás, majd este következik a 262. Bajnokok Ligája találkozónk. 

8 óra: Másodpercre pontosan indultunk a PICK Aréna elől. A nap is kisütött, így remek időben keltünk útra. Első úticélunk a Liszt Ferenc reptér. A gépünk 12 órakor indul Párizsba, ha minden jól alakul, akkor fél háromkor landolunk. Mozgalmas kis napunk lesz, hiszen a szállás elfoglalása után ebéd, majd közös videózás szerepel a programban, és este még edzést is vezényel Kárpáti Krisztián és Valdan Jordovics.

Az utolsó csoportmeccsünket vívjuk. Célunk pedig a győzelem megszerzése, hiszen szeretnénk a tabellán előre lépni, erre pedig csakis így van esélyünk.

A PSG vasárnap a francia bajnokságban 29–29-es döntetlent játszott az Toulouse együttesével, amelynek vezetőedzője az a Danijel Andjelkovics, aki a szegedi szurkolótábor egykori kedvence volt. A francia bajnok ennek ellenére magabiztosan vezeti a bajnokságot, megelőzve a Nantes és a Montpellier csapatát. Az elmúlt BL-fordulóban a horvát RK Zagreb otthonában kikaptak a gallok, méghozzá 28–26-ra.

A meccset a Sport 1 élőben közvetíti, közösségi oldalainkon pedig videókkal jelentkezünk az útról.

Közzétéve: 2024.03.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

2024
05/07
Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre.

AZ ÖSSZES HÍR