Szilágyi Benjámin: 2026-ig OTP Bank - PICK Szeged

Vissza
Szilágyi Benjámin: 2026-ig OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította jobbszélsőnk, Szilágyi Benjámin szerződését.

– Nagy örömmel jelentem be, hogy saját nevelésű játékosunkkal, Szilágyi Benjáminnal 2026. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését. Benji az idei szezonban bizonyította, hogy szép jövő előtt áll, erőssége csapatunknak – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Szilágyi Benjámin 2003. május 18-án született Szegeden. 20 éves játékosunk a Pick Szeged utánpótlásában kezdte pályafutását, végigjárta a ranglétrát, majd 2020-ban a PICK Kézilabda Akadémia játékosa lett. 2021. március 5-én mutatkozott be az NB I-ben. A premier igazán emlékezetesre sikerült, hiszen az Orosháza ellen 37-21-re megnyert meccsen hat gólt szerzett. A 2022-2023-as szezont kölcsönben a NEKA együttesében töltötte, majd egy év után visszatért csapatunkhoz. A K&H férfi kézilabda ligában 16 meccsen szerepelt és a második legeredményesebb játékosunk, 53 gólnál jár. Az idei szezonban bemutatkozott a Bajnokok Ligájában, eddig négy gólt szerzett, a dán Aalborg elleni hazai találkozón dobta  első BL-találatát.

–  Kisgyerekként az volt az álmom, hogy a kék mezt viselhessem. Ez megvalósulhatott, és büszke vagyok arra, hogy szeretett klubom számol velem, így meghosszabbították velem a szerződésem. Tudom, hogy még sokat kell dolgoznom, van még hova fejlődni, de ezen munkálkodom, hogy még jobb legyek. Élvezem minden pillanatát a csapatnál, nagyon rendesek velem a társak, rengeteg segítséget kapok tőlük – nyilatkozta Szilágyi Benjámin. 

Közzétéve: 2024.03.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR