BL-meccs és magyar bajnoki a hét programja

Vissza
BL-meccs és magyar bajnoki a hét programja

Csapatunk a héten két meccset is játszik. Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligájában Dániában, az Aalborg ellen, majd szombat 18 órakor hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen.

A szombati Komló elleni győzelem (35–29) után a vasárnap a pihenésről szólt. Hétfőn azonban már két edzés is szerepel a csapatunk programjában, hiszen a héten két meccset is játszunk.

Szerda 18.45-kor jön az év első idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozója. Dániában, az Aalborg Handbold otthonában szerepelünk. Ellenfelünk vasárnap elveszítette a dán kupadöntőt, a GOG 32–25-re győzte le őket.

Hétfőn kondival nyitunk, délután pedig a taktikai elemek csiszolása játssza a főszerepet. Kedden indulás előtt is lesz edzésünk. Délben kelünk majd útra, előbb busszal a Liszt Ferenc reptérig utazunk, majd a magyar fővárosból közvetlenül Aalborgba repülünk. Várhatóan este hét órakor érkezünk meg a szállásunkra, amely 500 méterre található a Sparekassen Danmark Arénától. Szerda délelőtt lesz átmozgató foglalkozás, majd este következik a 260. BL-meccsünk. A három napos dán túráról a honlapunkon Útinaplóval jelentkezünk, a közösségi felületeinken pedig videóval kísérjük végig csapatunkat.

A szerdai idegenbeli fellépés után szombaton már itthon játszunk a K&H férfi kézilabda ligában. Szép jubileumhoz érkezünk a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni találkozón, ez lesz az 50. meccsünk a PICK Arénában.

Erre a találkozóra elővételben ITT lehet jegyet vásárolni.

Február 28-án (szerda) 18.45-kor a német THW Kielt fogadjuk hazai környezetben, ez lesz az utolsó hazai csoportmeccsünk. Rangadót vívunk a német rekordbajnok ellen. Erre a találkozóra is már javában tart a jegyárusítás. Belépőt erre a meccsre ITT lehet vásárolni.

Közzétéve: 2024.02.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR