Később játszunk a Fradi ellen

Vissza
Később játszunk a Fradi ellen

A február 10-re kiírt Ferencváros elleni hazai bajnoki mérkőzésünket a zöld-fehérek nemzetközi szereplése miatt későbbi időpontban rendezzük meg.

Immár hivatalos, hogy a február 10-re kiírt OTP Bank PICK Szeged–Ferencváros K&H férfi kézilabda liga találkozó egy későbbi időpontban került megrendezésre. A zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplése miatt kerül halasztásra a bajnoki. Egyelőre az új időpont még nem ismert, természetesen amikor már pontos dátumot tudunk, akkor tájékoztatjuk majd a szurkolóinkat.

Az biztos, hogy egyre közelebb az év első meccse (február 3.), a Gyöngyös elleni idegenbeli találkozónk. A Heves vármegyei városban vívjuk 2024 első bajnokiját. Jó hír a szurkolóinknak, hogy a meccset klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük majd.

Az első hazai találkozót február 15-én (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában vívjuk, ekkor a norvég Kolstad csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Az összecsapásra már megkezdődött a jegyértékesítés: ITT.

De a német THW Kiel (ITT), és a Fejér B.Á.L. Veszprém (ITT) elleni hazai meccsekre is megkezdődött a jegyértékesítés.

A héten bővül a keretünk, visszatér a csapathoz Imanol Garciandia, hiszen a spanyol válogatott búcsúzott az Európa-bajnokságon a csoportmeccsek után, így számára véget ért a kontinensviadal. 

A februári programunk

Február 3. (szombat), 18 óra, K&H férfi kézilabda liga: HE-DO B. Braun Gyöngyös–OTP Bank-PICK Szeged.

Február 15. (csütörtök), 18.45, Bajnokok Ligája: OTP Bank-PICK Szeged–Kolstad Handball.

Február 17. (szombat), 18 óra, K&H férfi kézilabda liga: Carbonex-Komló–OTP Bank-PICK Szeged.

Február 21. (szerda), 18.45, Bajnokok Ligája: Aalborg Handbold–OTP Bank-PICK Szeged.

Február 24. (szombat), 18 óra, K&H férfi kézilabda liga: OTP Bank-PICK Szeged–Fejér B.Á.L. Veszprém

Február 28. (szerda), 18.45, Bajnokok Ligája: OTP Bank-PICK Szeged–THW Kiel.

Közzétéve: 2024.01.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR