Január 20-án: VI. Mézi-kupa

Vissza
Január 20-án: VI. Mézi-kupa

Klubunk immár hatodik alkalommal rendezi meg a Mézi-kupát, amelyen négy együttes (a csapatokban egykori játékosok, szurkolók, sportolók szerepelnek) küzd meg egymással.

Elő a naptárral! Érdemes feljegyezni, hogy január 20. (szombat), 10 óra, PICK Aréna, dr. Bérczi Mihály sportcsarnok, VI. Mézi-kupa.

Klubunk ismét megszervezi a #HandballFamily egyik legszebb és legmeghatóbb eseményét. Mézes Sándor, egykori szurkolóink ismét összehoz bennünket. Ami igazán különlegessé teszi az idei eseményt, hogy a PICK Aréna küzdőterén játszhatnak a csapatok.

Négy csapat, a Mézi, a Szögedi Köménymag, a Csak előre és a címvédő Szegedi Volán lép pályára. 10 órakor kezdődik az esemény, először a két elődöntőt (2x12 perc a meccs) rendezzük meg, majd jön a bronzcsata, ezt követően a finálé.

A csapatok már edzésben, minden együttesben szerepel majd egykori játékos, az edzői szerepet pedig a Szegeden lévő #kékek játékosok töltik majd be.

Aki volt már a Mézi-kupán, az tudja, hogy hangulatra nincs panasz, rengeteget nevet mindenki, de természetesen a pályán ádáz csata zajlik, így a hatalmas küzdelmet láthatnak a szurkolók.

A belépés ingyenes a rendezvényre, bízunk benne, hogy sokan választják majd programnak a VI. Mézi-kupát.

 

Közzétéve: 2024.01.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR