Szurkolói információk az Eger ellen

Vissza
Szurkolói információk az Eger ellen

Ma 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB-Eger együttesét fogadjuk. Szurkolói információk.

- Kapunyitás: 17.00-kor .
- A PICK Szeged Zrt. színes programokkal vár benneteket. 
- A PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 15:00-kor nyitnak. 
-  Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.
- Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 
- A Bika szobornál található beléptetőkapuk kerülnek megnyitásra. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.
- A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.
- Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.
- Kérjük, hogy mindenki a jegyén szereplő helyét foglalja el, a lépcsőket hagyjátok szabadon.
- A lifteket a nézők igénybe tudják venni a szektor megközelítéséhez. 
- Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.
- Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.
- A szurkolói bolt a meccsnapon 16 órakor nyit, kapunyitástól a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

Közzétéve: 2023.11.18.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR