Nagy dobásra készül szombaton a PICK Szeged Zrt.

Vissza
Nagy dobásra készül szombaton a PICK Szeged Zrt.

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Balatonfüred együttesét fogadjuk. „Nagy dobásra készül” a PICK Szeged Zrt.

Érdemes lesz időben érkezni szombaton a PICK Arénához. Névadó támogatónk, a PICK Szeged Zrt. kitelepül, és rengeteg programmal, játékkal várja majd a szurkolóinkat. A bajnoki meccs 18 órakor kezdődik.

Nézzük milyen programok várják a #HandballFamily-t:

NYEREMÉNYJÁTÉK

A meccs nézői között összesen 24 db díszdobozos PICK Téliszalámit sorsolunk ki. A sorsolás eredményét a helyszíni nagy kivetítőkön hirdetjük ki félidőben, a nyeremények pedig a helyszínen átvehetők lesznek – keresd majd a PICKSTICK pultot a Szurkolói Shop-nál. 

PICK FOOD TRUCK

Pózolj és posztolj a PICK Aréna előtt! Lőj magatokról egy szelfit a PICK Food Truck előtt, oszd meg a képet a közösségi médiában – majd vedd át az ajándék PICKSTICK-et a szurkolói zónában a PICK hostesstől.

A fergeteges fesztivál hangulatról már 16:00-tól gondoskodik majd DJ Krizs!

PICKSTICK KÓSTOLÓ

Keresd hostessünket a PICKSTICK kóstoltató pultnál a mérkőzés előtt és a félidei szünetben (a meccs alatt ne, mert akkor mi is szurkolunk), és ismerd meg a legjobb szurkolói nasinkat, a PICKSTICK-et!

Psszt! Ha a szerencsések között vagy, a Téliszalámi nyereményedet is itt tudod majd átvenni.

PICK & MIZO BÜFÉ

Készítsd az ízlelőbimbóidat, mert a PICK szalámik és Mizo sajtok utánozhatatlan találkozása vár rád szendvicsben a PICK Aréna büfében egészen a meccs végéig!

Közzétéve: 2023.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR