Gyémántfokozatú támogatónk lett a Mizo

Vissza
Gyémántfokozatú támogatónk lett a Mizo

Örömteli bejelentéssel hangoltunk a holnapi bajnoki rangadóra: tovább erősödött a szponzori hátterünk, hiszen a Mizo gyémántfokozatú támogatónkká vált.

A Facebook-oldalunkon egy kék szívvel már hétfőn beharangoztuk, új támogató csatlakozik az OTP Bank - PICK Szeged szponzori csapatához. Pénteken lehullt a lepel: sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy ősztől Magyarország piacvezető tejipari vállalata, a Mizo gyémántfokozatú támogatóként erősíti klubunkat. Erről egy közös szlogen is született a két fél által: „a kék szívünk mostantól együtt dobban”.

– Örömömre szolgál, hogy én jelenthetem be az együttműködés elindulását. A szegedi kézilabdacsapathoz hasonlóan a Mizo is évtizedek óta szerves része a város életének, négy üzemünkből a legnagyobb itt található. Az összefonódásunk évek óta tart, ennek egy új szintje a gyémántfokozatú státusz – mondta Harcsa Beáta, a Bonafarm Zrt. tejágazati stratégiai és marketingigazgatója a Mizo képviseletében. 

– Cégünk az aktív életmód rendszeres támogatója. A társadalmi felelősségvállalás részeként iskolákat és óvodákat is segítünk szponzorációval, a kézilabdacsapat támogatásával ezt a tevékenységet terjesztjük ki a sport területére. A Kékek családja világhírű, a kézilabda pedig nem csak egy sport, hanem egy fontos ügy is Szegeden, így boldogok és büszkék vagyunk, hogy a Mizo csatlakozhat ehhez – fogalmazott Harcsa Beáta, hozzátéve, minden mérkőzésre, így a Veszprém elleni szombati rangadóra is nyereményjátékokkal készülnek majd a PICK Arénában.

A bejelentéshez kapcsolódóan pénteken 18.30-tól a szegedi Reök-palota épületét fényfestéses animációval díszítjük fel.

– A klubnak mindig nagy öröm, ha új támogató csatlakozik, pláne olyan esetben, ha ilyen sok a kapcsolódási pont, mint a Mizo esetében. A kék színválasztás mellett más értékek mentén is hasonló álláspontot képviselünk, mindkét cég nemzetközileg kiemelkedő márka a saját területén, a szegedi kötődés pedig szintén összekötő erő. Hiszünk abban, hogy a kísérő programokkal tovább színesítjük a meccsélményt, ezzel egyre többet nyújtunk szurkolóinknak. Ami pedig a Mizót illeti: üdvözöljük őket a #handballfamily-ben – fogalmazott Kiss Bence, klubunk cégvezetője.

Ami a Veszprém elleni szombati rangadót illeti, ezen ismét lesz A NAGY DOBÁS játék 100 ezer forint értékű pénznyereményért. Szó esett a rangadó más kísérőprogramjairól is, ilyen például Juan Carlos Pastor köszöntése, ezekről a honlapunkon bővebben is lehet tájékozódni.

A sajtótájékoztatón ott volt Kovács Tamás, Szeged város gazdasági alpolgármestere, aki ugyancsak kiemelte az együttműködés jelentőségét.

– A szegedi kézilabdacsapat évtizedek óta a világ élvonalában játszik, Szeged legértékesebb csapata, a meccseiknek minden pillanata élmény. Csak a legmagasabb szinten lehet beszélni a szakmai munkáról, a csapatszellemről és a szurkolókról. A város részéről is jó látni, hogy egyre több cég áll be mögéjük, egyre biztosabb lábakon áll a klub, igyekszünk mi is minden megtenni a csapat, az akadémia és az utánpótlás tekintetében, hogy minél sikeresebbek legyenek – fogalmazott Kovács Tamás.

– Csapatkapitányként mondhatom, az öltözőben mindenki örült a hírnek, hiszen így rendszeresen lesz a csarnokban Túró Rudi, ami többeknek az egyik kedvence. Ráadásul a kislányom, Bella is nagy rajongója az édességnek – folytatta viccesen csapatkapitányunk, Bánhidi Bence. – Hatalmas dolog a támogatás, az, hogy képviselhetjük ezt a nagy brandet, amit a mezünkön is láthatnak majd a szurkolók. Szeretnénk úgy teljesíteni, hogy minden meccsen megháláljuk a bizalmukat – tette hozzá.

Közzétéve: 2023.11.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

2024
05/17
Berlin felett kék lett az ég

2014. május 18. történelmi dátum 62 éves klubunk életében. Első nemzetközi sikerünket értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

AZ ÖSSZES HÍR