Juan Carlos Pastor velünk szurkol szombaton, felkerül a Legendák Falára

Vissza
Juan Carlos Pastor velünk szurkol szombaton, felkerül a Legendák Falára

Szombaton a Veszprém elleni rangadó előtt csapatunk egykori mesterét, Juan Carlos Pastort köszöntjük. Mister ezen a napon kerül fel a Legendák Falára.

A Szeged-Veszprém rangadó a sportág nagy ünnepe. Ez a derbi, több mint bármilyen más mérkőzés, hihetetlen varázsa és hangulata van.

Klubunk erre a nem mindennapi összecsapásra meghívta Juan Carlos Pastort és feleségét. Nem csak azért, hogy együtt szurkoljon velünk, hanem, hogy együtt ünnepeljünk. A meccs előtt csapatunk egykori mestere, minden idők legeredményesebb szegedi edzője, Juan Carlos Pastor felkerül a Legendák Falára.

A PICK Aréna avatóján, 2021. december 9-én  dr. Bérczi Mihály, Ludányi Márton, Lele Ambrus, Tóth Géza, Tenke Endre, Szabó „Sonka” László, Fekete Róbert, Mezei Richárd, Bajusz Sándor és Jonas Källman került fel a Legendák Falára.

Szombaton 17 órakor kezdődik a várva várt magyar rangadó, a bemutatás előtt kerül sor az ünnepségre. 

Vasárnap 8 órakor pedig az M4 Sport tévén egy exkluzív filmet is láthatnak a nézők, de erről bővebben pénteken itt honlapon olvashatnak majd egy felvezető előzetest. 

Közzétéve: 2023.11.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR