Patinás párharc következik itthon a Zagreb ellen

Vissza
Patinás párharc következik itthon a Zagreb ellen

Október 26-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a horvát HC Zagreb együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos meccs vár ránk.

Ponttal tértünk haza Kielcéből, Lengyelországból. Történelmi volt ez a pontszerzés (27-27 lett az eredmény), hiszen az egykori BL-győztes otthonában eddig mindig vereséget szenvedtünk. Ez a múlt, remek sikert, és fontos pontot szereztünk a Bajnokok Ligájában. 253. BL-találkozónkon a 22. döntetlent értük el. Huszonhét gólt szereztünk idegenben, jelenleg 6982 találatnál járunk. Tizennyolc gól kell a hétezerhez, ezt minden bizonnyal a következő fordulóban, október 26-án (csütörtök) elérjük. Szép jubileumhoz érkezhetünk.

Péntek kora délután szerencsésen hazaértünk, a péntek és a szombat a pihenésről szól. Vasárnap viszont edzünk, készülünk az említett szegedi meccsre, a horvát HC Zagreb elleni összecsapásra.

Igazán patinás a párharc velük, hiszen első idényünkben, már 1996-ban találkoztunk velük a BEK-ben. Az első két meccs döntetlennel végződött, azóta 18 összecsapást vívtunk velük. Kiváló a mérlegünk: 10 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség a mutatónk.

Ellenfelük kiváló formában van, jelenleg 5 pontjuk van a csoportban, az elmúlt fordulóban hazai környezetben az észak-macedón Pelister együttesét verték meg.

Névadó támogatónk, a PICK Zrt. is készül a találkozóra, ismét kitelepülnek az Aréna elé, lesz kóstoltatás és sok-sok játék, így érdemes lesz időben érkezni a meccsre.

A PICK Aréna kapuit 17.15-kor nyitjuk meg, jegyet online ITT lehet vásárolni.

Nagy szükségünk lesz lelkes szurkolótáborunkra, mert a csoportból való továbbjutás szempontjából fontos meccset játszunk. 

Luka Stepancic Kielcében lőtt gólja lett a forduló harmadik legszebb találata.

Közzétéve: 2023.10.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/16
Szombaton a NEKA lesz az ellenfelünk a Magyar Kupa elődöntőjében

Szombat és vasárnap Tatabánya lesz a házi gazdája a Magyar Kupa négyes döntőnek. Az elődöntőben (kezdés: 15.30) a HSA NEKA lesz az ellenfelünk.

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

AZ ÖSSZES HÍR