Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Vissza
Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Megszereztük az első győzelmünket a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjában. A jövő héten két hazai meccset játszunk az NB I-ben. 

Nagyszerű érzés volt megélni az ünneplést, a #kékek tábor szeretetét, amit szerda este kaptunk a dán Aalborg legyőzése után. Megvan az első sikerünk a 2023-2024-es Bajnokok Ligája szezonban, 251. BL-fellépésünkön a 118. győzelmünket könyvelhettük el. Robogunk a 7000. találat felé. Jelenleg 6931-nél járunk. 

Mario Sostaric, amint már a meccs tudósításban beszámoltunk róla csatlakozott a háromszázasok klubjához. SuperMario remek formában van, jelenleg már 303 gólos a házi BL-listán. Horvát válogatott szélsőnk az idény legeredményesebb játékosa, eddig 26 gólt dobott a három meccsen, vezeti a Bajnokok Ligája góllistáját. Kapitányunk, Bánhidi Bence is szépen lépked #mindigcsakelőre, hiszen már 380 gólt dobott, ő lehet az első szegedi játékosa, aki eléri a 400-as határt.
Egy szegedi fiatalember számára örökre emlékezetes marad 2023. szeptember 27. Klubunk saját nevelésű játékosa, Szilágyi Benjámin élete első BL-meccsén léphetett pályára. És ha már szerepet kapott, akkor gólt is szerzett. Az első félidő 30. percben egy kipattanót labdát szedett össze, majd az alsó sarokba bombázott. 

Norvég kapusunk, Emil Imsgard is sokat tett azért, hogy „felrobbanjon” a PICK Aréna, többször is nevét skandálta a lelátón, összesen 13 védést mutatott be a dánok elleni meccsen. 

A csapatnak üzent alapítónk, dr. Bérczi Mihály, aki természetesen ott volt a lelátón. „Büszke vagyok rátok! Csodás győzelmet aratott a csapat, amihez szívből gratulálok!”

A magyar válogatott játékosaink (Mikler Roland, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán) összetartáson vesznek részt, az elmúlt időszak erőltetett menete után a többiek vasárnapig kapnak pihenőt, ekkor azonban  már edzésen vesznek részt. 

Jövő héten kétszer is hazai pályán játszunk, mindkétszer a K&H férfi kézilabda ligában. Szerdán 17 órakor tévésmeccsen (M4 Sport) fogadjuk a Tatabánya együttesét, majd szombaton 18 órakor a Balatonfüred érkezik a PICK Arénába. 

A Tatabánya meccsre online már ITT lehet belépőt vásárolni, a személyes vásárlásról ITT olvashatnak.

Bodó Richárd az Aalborg meccs után így nyilatkozott:

Közzétéve: 2023.09.28.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR