Indul a 21. BL-szezonunk

Vissza
Indul a 21. BL-szezonunk

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligája 2023–2024-es nyitófordulójában a PICK Arénában fogadjuk a francia Paris Saint-Germain együttesét. Rangadóval indul a nemzetközi szezon.

A nagy visszaszámlálás már megkezdődött. Egyre közelebb a csütörtök, a 2023–2024-es Bajnokok Ligája szezon nyitómeccse. Európa egyik legjobb csapatát, a francia Paris Saint-Germain együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Rangadóval nyitunk.

A gallok keretét igazán nem is kell bemutatnunk, hiszen csupa csupa nemzetközi klasszis erősíti a sorait. Elég csak a kapitány, az olimpiai (3x), világ- (4x) és Európa-bajnok (3x), háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Nikola Karabatic nevét megemlíteni. A 39 éves irányító a szezon kezdete előtt jelentette be, hogy az idény végén befejezi profi pályafutását, így utoljára láthatjuk őt Szegeden játszani. Két fiút, a magyar válogatott Máthé Dominikot és Kent Robin Tönnesen sem kell bemutatni a szurkolóknak, előbbi a magyar válogatott kitűnősége, utóbbi pedig két évig minket erősített

A PSG egy meccset játszott eddig a francia bajnokságban, ezt magabiztosan 37–27-re megnyerte a Limoges ellen. Mi két találkozón vagyunk túl, előbb a Gyöngyöst (37–28), majd a Ferencvárost (36–34) győztük le, így két sikerrel indult számunkra a K&H férfi kézilabda liga.

A szombat a pihenésről, a vasárnap viszont már az edzésről szólt. Délután két csoportban kondizott a keret, nincs megállás, hiszen ettől a héttől kezdve immár két fronton küzdünk tovább. A magyar bajnokság mellett a nemzetközi porondon is jönnek zsinórban a meccsek.

Csütörtökön 17.15-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui. Ismét lesz felvezető show rengeteg játékkal, nyereménnyel, így érdemes lesz időben elfoglalnia mindenkinek a helyét. 

A műsor keretén belül köszöntjük majd az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon bronzérmes csapat szegedi tagjait, a szövetségi edzőt, Szabó Leventét és a négy PICK Akadémia-játékost, Gazsó Pétert, Német Márkot, Furka Mártont és Kucsera Mátét.

18.45-kor pedig kezdődik a rangadó, elstartol számunkra a 21. Bajnokok Ligája idény. Ez lesz a 249. meccsünk az európai elitben, a PSG-vel kilencedik alkalommal csapunk össze, és szeretnénk megismételni a 2020-as csodát, amikor hátrányból fordítva 32–29-re diadalmaskodtunk. Bízunk benne, hogy népes szurkolósereg előtt futhatunk majd ki a pályára.

Online jegyvásárlásra ITT van lehetőség, a személyes vásárlásról bővebben ITT olvashatnak a szurkolók.

Közzétéve: 2023.09.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR