Jegyértékesítés a PSG elleni hazai BL-meccsre

Vissza
Jegyértékesítés a PSG elleni hazai BL-meccsre

Szeptember 14-én (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Jegyértékesítés információk a meccsre.

Pénteken 14 órakor indul a jegyértékesítés a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája találkozóra. A mérkőzés szeptember 14-én (csütörtök) 18.45 órai kezdettel kerül megrendezésre a PICK Arénában, a belépőket 14.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna jegypénztáraiban

Szeptember 1., pénteken a HE-DO B BRAUN Gyöngyös elleni mérkőzésünk előtt és után 14:00-19:00 óra között

Szeptember 4-6., hétfőtől szerdáig 15:00-18:00 óra között

Szeptember 7., csütörtöktől a PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben:

kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

szombat 10:00-14:00 óra között

Első körben az Aréna első és második emeleti szektorai kerülnek megnyitásra, amennyiben ezek a jegyek elfogynak, a harmadik emeleten található szektorok is fokozatosan elérhetővé válnak.

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

 

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.09.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR